שלום, בשבוע שעבר הלכתי לתקן אצל ספר משהו שהפריע לי בשיער, לאחר ייעוץ אצלו הוא אמר שיש לו פיתרון בשבילי. ביקשתי ממנו לא להשתמש בחומר מסוים ששמו ״אפסור״, והוא טען שהוא לא משתמש בחומר הזה. לאחר הטיפול במספרה התוצאה הייתה מזעזעת יותר ממה שנכנסתי. ולאחר בירור עם אותו הספר הוא סיפר לי שהוא אכן השתמש ב״אפסור״ למרות שביקשתי ממנו ושאלתי אותו והוא טען שהוא לא ישתמש בחומר הזה. יצאתי מהמספרה בלי לשלם מאחר ולאחר מכן הייתי צריכה לתקן את הנזק אצל מישהו אחר ולשלם לו כפול. ואחרי שבוע אותו הספר יצר איתי קשר בטענה ״שאני חייבת לו 800 שח ואם לא אסדיר את החוב הוא יהפוך את זה לעניין משפטי״. האם יש לו עילה מוצדקת? יש לי ממה לחשוש? הרי אני לא צריכה לשלם על חומר שביקשתי מפורשות לא להשתמש בו והספר שיקר לי. אשמח בבקשה לעזרה, תודה
שלום,
השאלה הנשאלת היא האם יש לך ראיות להוכחת טענותיך, כי אם לו בהחלט יש לספר עילה לתביעה כנגדך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר