בינואר 2016 נירשמתי לגן תפארת בבאר שבע. שזה גן המשך של הילדה שלי (בת 3 ) כעדיפות שניה נירשמתי לגן יקינתון שהוא רחוק מהבית אמנם אבל זאת הייתה בחירה רק למקרה ומשהו קיתוני קורה עם הגן או הגננת. משום מה קיבלתי את הגן החליפי ולא קיבלתי שום עדכון , מידע על השיבוץ לא הייתה לי אפשרות לערער בזמן כי לא ידעתי. מידע זה הגיע אליי במקרה כי פגשתי את הגננת. לאחר מספר שיחות מול נציגי שירות משרד החנוך הם אמרו לי שהגשתי בקשת ערעור על הגן תפארת וביקשתי יקינתון. מידע זה שגוי ולא נכון. זה שקר. ועכשיו אין לי עם מי לדבר ואני עלולה לאבד את העבודה שלי בחל מ3.9 כי בגן החדש אין צהרון. האם אפשר יהיה לתבוע את משרד החינוך? אני בוודאות יודעת ששיבצו ילדים לא מאזור המגורים בכלל ולפי החוק אני אמורה לקבל עדיפות ברישום כי זה גן המשך
שלום,
הגשת תביעה זה פתרון אחרון (בטח למקרה אותו את מתארת) בין היתר בגלל שהתביעה תתברר בעוד כשנה.
אני מציע לך לפנות למשרד החינוך בעניין זה באמצעות עו"ד כדי שעוה"ד יסדיר את הדברים בשמך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר