בתתאריך /172/2 הזמנתי חדר שינה+ מזנון + שולחן לסלון. לתאריך1/4/17 ( תאריל כניסה לבית חדש). כמה ימים לפני תזכרתי את בעל בעסק - חנות רהיטים באור יהודה אמר שאין בעיה והכל יסופק. בפועל קיבלתי באילור של 3 ימים את הסלון + חדר שינה ( ללא שולחן). חדר שינה שסופק לי הגיע לא תואם את ההזמנה: צביעים , מידות ביקשתי מהמוביל לפרק את הסחורה ולקחת איתו , אמרתי לוו שאני לא מעונניינת להשאיר אצלי סחורה שלו ביקשתי , ניסיתי ליצור קשר עןם מנהל החנות ללא הצלחה. יש לציין שקבעתי עם מוביל בשעה 5-8 בערב והוא הגיע ב- 10 בליילה.
המובילך הלך ( השאיר לי את כל הקרטונים והזבל מחוץ לבית).
למחרת תפסתי את מנהל החנות הוסבר לו על היחס המזלזל וביקשתי ממנו לטפל בזה בהקדם, הוא בקש ממני לצלם לו את מה שקיבלתי ואמר שיטפל בזה.
למעלה מ- 3 חודשים שאני רודפת אחיו וכל הזמן הוא מבקש ממני לצלם ואומר שאין לי מה לדאוג הם לא " נעלמים", זה בטיפול, הוא כבר הזמין ועוד תירוצים ...
לפני כחודש וחצי מתקשר אליי בחור בשם רועי ,וטוען שהוא המנהל של העסק והוא יטפל בזה.
אני מחכה כבר מלא זמן לסחורה. שאלתי האם אני צריכה לשלם את ההפרש שנשאר לי במחיר מלא ללא פיצוי ( נשאר לי 4.500 ש"ח הפרשים)
אחרי העוגמת נפש שעברתי, אודה לעזרתכם
שלום,
בעקבות ההתנהלות המתוארת לעיל, אני מציע לך להגיש תביעה בגין ביטול עסקה וקבלת פיצוים על הפרת הסכם, נזקים ועוגמת נפש.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
בהמשך לייעוץ שלך... מנהל החנות התקשר אליי ואמר לי שהכין לי חדר חדש הוא הבטיח לי פיצוי כורסה לילדים, אמר שזה כבר מוכן עם החדר שינה החדש, אתמול שרצה לשלוח לי את המוצרים שאלתי אותו אם הוא זוכר שהוא מביא לי את הפיצוי, הוא אמר שזה מלוכלך שהוא לא יכול להביא לי ככה ושהוא יביא לי בהמשך, בדיעבד אבא שלי אמר לי בטלפון שנגמר להם ואין כרגע במלאי, הוא ממשיך לזלזל בנו ולהמציא תאומים. הודעתי לו שעד שלא הכול מוכן שלא יביא לי כלום... אני לא מוצאת שום סיבה בעולם לשלם לו את ההפרשים במחיר מלא אחרי שאני רודפת אחריו במשך יותר מחצי שנה הוסבר לו שזה חוצפה מצדו שאני נמצאת עם סחורה שלו מתאימה לי לחדר ושלא הזמנתי, זה תופס לי את החדר( המידות והצבעים הגיעו לא תואמים, המראה מפורקת, ארגז המצעים של המיטה שבור
מה עליי לעשות אודה לעצתכם, חוסר כבוד וזלזול מתמשך ( כמובן שיש לי את כל ההודעות בטלפון
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר