תלונה נגד חברת סלקום
לפני מספר ימים שמתי לב שחברת סלקום גובה סכומים מחשבוני למרות שאין לי עוד כל קשר איתה (בעבר היה לי קו סלולרי לזמן קצר, רכשתי סלולרי של סמסונג בסניף אשדוד של סלקום ב-2015 וגם היה לי טריפל סלקום עד תחילת 2017) כאשר התלוננתי במיל (ניסיתי להשיג את שירות הלקוחות, אבל בסלקום זאת מסימה בלתי אפשרית) שלחו לי טופס שכביכול אני חתמתי עליו לאחר שרכשתי אביזרים של סלולרי בסניף סלקום בנתניה ב-2015.
העניין הוא שהטופס ששלחו לי הוא מזויף ויש עליו חתימה שלי מזויפת, זיוף גרוע - קופץ לעין. החתימה שלי נעשתה על דף לבן ומעל הדפיסו את הטופס כדי לטשטש אותה, היא דומה דימיון די רופף לחתימה שלי, וגם רואים בברור שהיא נכתבבה באותה היד שחתמה בתור נציג סלקום. בנוסף, אני גרה באשדוד ובין השנים 2015 - 2017 לא ביקרתי בנתניה אפילו פעם אחת, ובוודאי שלא ערכתי קניות בסניף נתניה של סלקום!
האמת שמדובר בסכום לא גדול (360 ש"ח) אבל, מדובר בשתי עבירות פליליות חמורות : זיוף טופס + חתימה, וגניבת כספים! השאלה היא איך נכון לטפל בזה, כי ממש לא בא בחשבון לעבור על כך לסדר היום!
מה גם, שאין לי ספק שהרשו לעצמם להתנהג בכזאת חוצפה, תוך התחשבות בגילי (69) שהרי ידוע שמעל גיל 65 האנשים הופכים סניליים ואין בעיה לגאון צעיר ודינמי עובד סלקום לרמות אותם, נכון?
שלום,
את מתארת אירועים פליליים חמורים.
לפיכך תחילה עליך לפנות למשטרת ישראל ולהגיש תלונה.
במקביל להגיש תביעה לבית המשפט כנגד החברה לצורך השבת כספך ותשלום פיצויים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר