שלום,
בחודש מרץ, אני וחברה שלי ביצענו הזמנה דרך האתר של איזי גו, עבור חבילת נופש לקפריסין,
במהלך ביצוע הזמנה, היה כנראה שיבוש באתר, ולכן הבן שלי (חזן כפיר יהודה) נכנס להזמנה של החברה שלי בטעות.
ישר לאחר ביצוע ההזמנה, התקשרנו לחברת איזי גו על מנת לתקן את הטעות אך נאמר לנו שזה אפשרי, אך נצטרך לשלם עבור ביטול ההזמנה ואז לעשות את ההזמנה מחדש
לא נראה לנו הגיוני שבעקבות הטעות באתר אנו צריכים לשלם דמי ביטול (כ100 ₪ לאדם, בסה"כ 500 ₪). לכן החלתנו להשאר את זה כמו שזה כי נאמר לנו שבעצם זה לא קריטי כי גם ככה פרטי 2 הזמנות זהים ואנחנו נהיה ביחד בנופש ובטיסות.
בשבוע האחרון חברה שלי קיבלה עדכון שחברת התעופה שהיא והבן שלי יטוסו איתה, השתנתה לחברת תעופה אחרת, לכן גם שעות טיסה הם שונות, כשאני נשארתי בטיסה שהייתה מוזמנת מהתחילה.
ניסינו להיעזר בחברת איזי גו על מנת לשנות משהו ככה שאני והבן שלי נוכל לטוס ביחד, אך נאמר לנו שאין מה לעשות .
אני גם לא יודעת אם יתנו לבן שלי בכלל לצאת מישראל ולהיכנס לקפריסין בלי הורה מלווה.
הטיסה שלי גם יוצאת לפני הטיסה של הבן שלי, ככה שאם לא יתנו לו לצאת מהארץ לא יהיה לו לאן ללכת או בן אדם שיוכל להיות איתו, כשאני בעצם כבר יהיה בחוץ לארץ.
אשמח אם תוכלו לייעץ לי בנושא
הטיסה היא ב20 לאוגוסט
שלום,
קראתי את הדברים ולדעתי מה שיש לעשות כרגע זה ליצור קשר עם החברה ולנסות לפתור את הדברים מולם. להסביר להם את המצב ולנסות למצוא פתרון לרצף הטעויות.
כפי שציינת הטיסה היא בעוד 5 ימים כך שזה זמן קרוב לטיפול משפטי הולם.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר