שלום, הזמנתי מלון דרך האתר Booking.com , אחרי שההזמנה למלון אושרה, רכשתי את כרטיסי הטיסה ליעד.
אחרי כשבוע בוקינג עדכנו אותי שהמלון ביטל את ההזמנה בגלל אובר בוקינג.
בהתחלה בוקינג הבטיחו לי שיסדרו לי מלון חלופי ביעד שבו רציתי להיות, אך מכיוון שמדובר ביישוב קטן עם מספר מצומצם של בתי הארחה, הכל היה מלא לתאריכים שבו אנו אמורים לטוס. ובמקום זאת הביאו לי מלון חלופי ביישוב אחר מרחק של 40 ק"מ (מרחק גדול של נסיעה)
כמובן שלא הסכמתי לקבל זאת כי זה לא הגיוני שכל יום אסע במשך שעה מהמלון ליישוב שבו אני מעוניין לבקר.
ביקשתי מהם שלפחות יפצו אותי בדמי הטיסה שעלו לי (300$)
רק אומר שאת הטיסות הזמנתי רק בגלל שמצאתי מלון ביישוב אליו רציתי לסוע, וכעת אין לי שום עניין לטוס אם המלון בוטל.
בוקינג מצידם הציעו לי פיצויי עלוב בסך 25€ זיכוי לרכישה הבאה.
מה באפשרותי לעשות כנגד בוקינג בכדי לא להפסיד את הסכום ששילמתי בעבור הטיסה ?
(הטיסה נרכשה בחברת תעופה לאו קוסט ולא ניתן לקבל כלל החזר)
דבר נוסף אציין, בתחילת הפרשה כשבוקינג יצרו איתי קשר אמרתי להם שעדיין לא עברו 14 יום מהזמנת הטיסה ואני יכול לבטל עם דמי תשלום ממש נמוכים. אך הם אמרו לי שאין מה לדאוג ובוודאי ימצאו לי מלון חלופי, עכשיו שענו לי שאין להם מלון חלופי אז נתקעתי בגללם עם הטיסה. אם הייתי יודע מראש שלא יהיה מקום אירוח חלופי הייתי מבטל מיד את הטיסה בעלות דמי ביטול נמוכים.
שלום,
עליך להגיש תביעה כנגד חברת בוקינג בעניין זה.
באם אתה מעוניין בייעוץ וסיוע משפטי בעניינך, אתה מוזמן לפנות אליי ואשמח לעזור.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר