שלום
רכשתי מיני בר מים מסוננים של מי עדן. סוכם שאם אני אשלם סכום של 104 שח לחודש במשך 36 חודשים, מי עדן יהיו אחראיים על לשלוח לי כל חצי שנה טכנאי להחלפת סנן ופעם בשנה נורה. שהאחריות לשלוח את הטכנאי בזמן תהיה שלהם ואני לא אצטרך לדאוג לתאריכים.
המתקן הותקן ב 27.7.2015 עם סנן ונורה כביכול חדשים כי המתקן חדש
כעבור חצי שנה הגיע טכנאי להחליף סנן, בדק והודיע לי שהנורה שרופה לגמרי ואין סיכוי שהיא חדשה ושיש לה עוד חצי שנה. לא היתה שום התראה לזה במתקן וכמובן הייתי בהלם כי איך יכול להיות ששמו לי נורה ישנה במתקן חדש?! כאמור הנורה הוחלפה.
ב31.1.17 הוחלפו סנן ונורה שוב, כי התעקשתי שיחליפו לי את הנורה אפילו שעברה חצי שנה.
ב 11.8 שמתי לב שלא נשלח אליי טכנאי להחליף סנן, שכאמור חייבים להחליף כל חצי שנה, אחרת המים לא ראויים לשתיה.
התקשרתי למי עדן ונאמר לי שיגיע טכנאי ב 23.8 שזה איחור של חודש. התקשרתי שוב להגיד שאני לא יכולה להיות חודש עם מים לא מסוננים. יש לי 4 ילדים קטנים ואני מכינה בקבוקים לתינוקת! נאמר לי שיחזרו אליי וכמובן שאף אחד לא חזר. רשמתי הודעה בשירות לקוחות בפייסבוק ושוב אין תשובה. ברור לי שהטכנאי יגיע כמו שהם קבוע ב23.8 ולא מעניין אותם כלום.
אני רוצה לדעת אם יש עילה לתביעה
תודה מראש
מירי
שלום,
כן. יש לך עילה לתביעה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר