שלום, בתאריך 6.7.17 הגעתי לחנות שמלות כלה ומדדתי שמלה שהמעצב תפר לקולקציה החדשה שלו, אהבתי אותה וסגרנו חוזה על השמלה הזו. (יש לציין כי הוא הדגיש בפני כי השמלה עוד לא גמורה ויהיו עליה עוד תוספות). מחיר השמלה הינו 11,500 ש"ח ונתתי מקדמה של 2,000 ש" במזומן. היום 17.8.17 דודה שלי חזרה מחו"ל ועשתה לי הפתעה וקנתה לי 2 שמלות לחתונה שמתאימות לי ואהבתי אותן ממש. באותו רגע התקשרתי למעצב שמלות והסברתי לו את המצב,אמרתי לו כי אני מעוניינת לבטל את העסקה כיוון שקיבלתי 2 שמלות מתנה. יש לציין כי לא הייתי עדין באף מדידה, השמלה לא נתפרה עבורי (נלקחו מידות אך כמובן כל מדידה המידות משתנות לכן זה לא באמת משנה). הסברתי לו כי אני אשלם סכום כלשהו של ביטול העסקה אך הוא לא הסכים ואמר שהוא מוכן לבטל רק אם אשלם חצי מהסכום של השמלה! אזכיר שוב כי עוד לא הייתי במדידה אחת אפילו. הוא טען בשיחת הטלפון כי שמר לי את השמלה ולא הציג אותה לאף כלה שהגיע אליו, אך מצד שני הוא אומר שראיתי שמלה מהקולקציה החדשה שלו שעוד לא פורסמה ובגלל שיש לי תמונות של השמלה הוא גם לא מוכן לוותר.
מה אני יכולה לעשות? דמי ביטול בגובה של 2,000 ש"ח גם נראה לי מוגזם אבל גם לכך הוא לא הסכים.
אשמח לקבל תשובה בהקדם שאדע איך לפעול
שלום,
קראתי את הדברים. נדמה כי יהיה עליכם לפתור את הסכסוך בבית המשפט, כאשר כל צד יביא את סיפורו וראיותיו ובית המשפט יכריע.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר