שלום,
רכשתי בערך לפני שנה קורס אינטרנטי והבנתי לאחר זמן מה שאין לי צורך בו, אז חשבתי לבקש החזר.
ניגשתי לתמיכה ( שדרך אגב היא מנש,נוראית אין טלפון, אין מענה מידי ואם אתה כו מקבל מענה, אז זה יקרה בד"כ תוך שבוע- שבועיים בכיף.) והתחלתי בתהליך התכבות עמם כדי שיזכו את חשבוני ושימחקו לי את פרטי הגישה.
התומך אמר שב18.7יש יציאת נקודה ושאחד התנאים שלהם היה שאני "אכין שעורי בית" כדי שאהיה זכאי להחזר.
כשעברתי על הקורס ראיתי את ההודעה לגבי הכנת השעורי בית ואני יכול להישבע שצויין שם שאקבל את כספי בחזרה לא משנה מאיזה מחזור אני.
הגיע ה18.7 וביקשתי לצאת ולאחר זמן מה קיבלתי הודעה שיצאתי מהקורס בהצלחה.
ניגשתי שוב אל התמיכה כדי לדעת מתי חשבוהי יזוכה ובהתאם לזמן התגובה הארוך שלהם הם גיבו לאחר שבוע ימים.
בתגובה נאמר שהם מצטערים אך בגלל שאני ממחזור קודם, אני לא זכאי לקבל החזר והפלא ופלא הגישה לקורס נחסמה ומאז לא שמעתי מהם.
אשמח לקבל יעוץ של עו"ד שמבין בדברים הללו.
שלום,
מקריאת הדברים שכתבת יש לך עילה לתביעה בעניינך.
באם החברה הסכימה לבטל את העסקה (ויש לך ראיות בעניין זה) ולאחר מכן החברה התחרטה ולמעשה חסמה לך את הגישה אך לא השיבה את כספך, אתה רשאי לתבוע את זכויותיך (ביטול עסקה והשבה כספית) בבית המשפט לתביעות קטנות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר