אני הייתי בתאריך 27.08.17 הייתי בשעה 9.30 במרכז השירות הנציגה דיברה עליי בצורע לא יפה אמרה שאני פדופיל כלל לא בדקה את הסיבה שפניתי למוקד הפלרפוני מלא פעמים וכי המנהל במוקד השירות הפלאפוני אמר שאני הייתי במרכז השירות בפתח תיקווה בתאריך 24.04.17 למרות שמעולם לא הייתי שם כלל אז הנציגה אמרה שכן ואמרה לי לחכת מיכן עים לא תזמין לי משטרה עכשון הבעיה היא שאני משלם כום חודש את החשבונית שלי אז אמרתי לה שאני יבטל את הוראת קבע אז אמרתי לה כמו שאתם בורחים לי אני גם היברוח לכם אז אמרה שעים אני חודש אחד לא ישלם אז החברה תוסיף לך ריבית נוספת על התשלום ואז זה היגדל החוב על הציוד הקצה ככה אמרה לי עכשון כלל אני לא מקבל שירות יותר משבוע לא תיקונים ולא אין לי כסף לשלם לעורך דין כלל העים אני זכאי לעורך דין בחינם או שלא כי המצב שלי ממש ממש גרוע אני יש לי נכות
שלום,
יתכן שאתה רשאי להיעזר בעורכי דין ללא תשלום. אינני יודע. פנה בעניין זה לגורמים הרלוונטים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר