לפני חודשיים העברתי לעו"ד תיק תמ"א להגשת כתב תביעה, לא היה הסכם, הוא רק שלח לי אימייל ששכר הטירחה לתביעה הערכאה ראשונה הוא 30,000 ומע"מ. נתתי לו את כל הכסף בשיקים בתשלומים. אחרי שבועיים ראיתי להעביר את הטיפול בתיק לשותף במשרדו שלא מתמצא בתמ"א, הבעתי התנגדות שלא כל כך עזרה לי, אבל אחרי חודש כשהוזמנתי לראות את כתב התביעה ראיתי שכתב עובדות לא נכונות שלא קשורות לתיק ושלא למד את החומר. ביקשתי לדבר עם העו"ד איתו סוכם שיגיש את התביעה, וכשהוא שמע את הערותי למה ששותפו כתב התחיל לצעוק עלי, הכפיש אותי יאמר לי לקחת את המסמכים "ולעוף מהמשרד", הייתי בחרדות , ביקשתי שהוא ינהל את התביעה, הוא סירב לשמוע והשפיל אותי, כשביקשתי את שכר הטירחה חזרה הוא סירב. השארתי את התיק אצלו , שלחתי לו בקשות שימשיך לטפל בתיק, הוא מסרב וגם מסרב להחזיר לי את שכר הטירחה בטענה שהושקעו הרבה שעות בתיק שלי, דבר שלא נכון. האם הוא צריך להחזיר לי את שכר הטירחה? מה עלי לעשות???
שלום,
באם עורך הדין לא פעל בהתאם להסכם ביניכם ו\או התרשל ו\או התנהג כפי שאת מתארת - עליו להחזיר לך את שכר הטרחה.
במידה ואינו מחזיר את רשאית להגיש תביעה כנגדו לצורך השבת כספך ואף פיצויים בגין הנזקים ועוגמת הנפש שנגרמו לך.
במידה ואת מעוניינת בייעוץ וסיוע משפטי בעניינך, את רשאית לפנות למשרדי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר