שלום התחלתי קורס מזכירות משפטית הקורס היה עם חמישה משתתפים הגעתי בדקה ה90. ולא בדקתי כלום טעות.
המרצה עם המון ידע .
אבל היא מדברת רק על משפחתה ועל כמה שהיא עשירה ויש לה קשרים וכו
. למדנו איך לכתוב מכתב על המחשב אולי שלוש פעמים רק על המכתב.
חומר יבש שנראה לי שרק עורך דין צריך.
מה עם תוכנות מחשב כניסה למערכת משפטית
כלום
אמרה שנלך לראות בית משפט התבטל
לראות את עבודת המשרד התבטל .כולנו רוצים קורס חדש למרות שזה לא פשוט שוב. היא יצאה מהמכללה לפי דעתי לא רצו אותה ותהיה עורכת דין חדשה עם תואר שני וכו. נוכל לדרוש את זה ?מבטלת שיעור ומקצרת שעה כול פעם
שלום,
אני מתנצל לא הבנתי את סיפור המקרה ולא הבנתי מה שאלתך.
באם נרשמת לקורס מסוים, שילמת ולא קיבלת את התמורה בעבור כספך ויש לך את כל הראיות להוכחת טענותיך, את רשאית להגיש תביעה לביטול עסקה וקבלת כספך בבית משפט לתביעות קטנות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
שלום מחדדת את השאלה. קורס שמסיימים בו כול פעם פחות זמן הבטיחו שיהיה בהמשך הכרה של התמת הקבוצה לא זוכרת אבל אני כן אין הכרה. אין חומר שהביחו בסילבוס המרצה שכחה שנתנה סילבוס וצילמנו יש הוכחות לגבי הראיות שאמרת איך אפשר להוכיח שסיימנו מוקדם .היא חייבת לנו ימים שלא היה חג ולא באה. ההתחילה עפ מתנס אחד אחכ עברו למתנס אחר. היא פתחה עוד,קורס שיחל חודש הבא פרטי שלה מתחרה עם המכללה שאנחנו לומדים.
לא היו מרוצים ממנה כנראה והיא מסיימת איתנו ועוזבת
מה זה כול המהלכים האלה והחוצפה שהיום היה צריך להיות מבחן ביטלה ולא הודיעה רק ששאלתי כתבה בקבוצה .והוסיפה שזהו סיימנו ללמוד. התעמתנו איתה ומחכים לשיחה עם המנהל מחר
שלום,
אני מציע שתפני אליי טלפונית.
שלום בהמשך התייעצנו עם מנהל הקורס בקשר למרצה שלא נתן לנו כול מה שהובטח והתייעצנו ואני המומה שאומרים לנו שמרצה יכול לשנות ולעשות כול העולה ברוחו. אני לא מקבלת את הגישה הזו.
היא ניסתה להתנקם בקבוצה שהתלוננה ושינה את המבחן שיהיה בלי חומר פתוח .
התלוננו המבחן יהיהעם חומר פתוח.
אנחנו דקה לפני הסוף ולא רצינו לעשות את המבחן הסופי מה שכן המרצה אמר שנעשה עבודת עצמאית בבית ולא מבחן ועכשיו קבע מבחן. היום המבחן אני אחרי בדיקה שבקושי רואה ומגיעה ומפחדת שהיא תכשיל אותנו כי אמרה המבחן יהיה קשה מה עושים
שלום,
אני מציע שתפני אליי טלפונית.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר