שלום,
גיליתי החודש, שמידי חודש גובים מכרטיס האשראי שלי 395 ש"ח בהוראת קבע החיוב הראשון היה בינואר 2016. חברת האשראי לא מוכנה להחזיר לי את הכסף הם כן חסמו את ההוראה.והנתון היחיד שנתנו לי שהכסף הולך לחברה שמציגה עצמה כ אי.טי.איי.
לפני כשנתיים חברה שנקראת איי טרבל יזראל גבתה ממני כסף בצורה לא חוקית ואני חושבת שאותה חברה השתמשה שוב ללא רשותי בפרטי כרטיס האשראי שלי.
חברה שנקראת איי.טי.איי גבתה בהוראת קבע מכרטיס האשראי של במשך 8 חודשים כסף בסכום של 395 ש"ח ללא ששמתי לב וללא רשותי כמובן.
יש לי יסוד סביר להניח שזו חברת פרסום שנקראת איי טרבל יזראל שאיתה סיימתי את הקשר לפני כשנתיים על רקע של גביית כספים לא חוקית ובניגוד להסכם איתם.
אז הם חייבו אותי בשם מ.מ. הולצמן .
שלום,
קראתי את הדברים ואשמח לעזור.
במידה ואת/אתה מעוניינים בייעוץ וסיוע משפטי, אנא פנו למשרדי.
השירותים המשפטיים בתשלום.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
יש לי עוד שתי שאלות בנושא:
1) האם אני צריכה לגשת למשטרה ולרשום תלונה?
2)האם במסגרת תביעות קטנות אפשר לדרוש גם מעבר להחזרת הכסף , פיצוי עבור עוגמת הנפש והזמן שהייתי צריכה להקדיש לנושא?
שלום,
1. באם אכן נעשתה גניבה (ואני לא בטוח שזה המקרה), אז בוודאי שיש להגיש תלונה במשטרת ישראל (שלצערי לא תעשה דבר עם התלונה)
2. בוודאי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר