שלום, לפני כמה חודשים הזמתי אינסטלטור לבית עקב סתימה במשאבת ביוב במרתף אציין שלא עשיתי סקר שוק לצערי לפני שהזמנתי אותו וזו דירה המושכרת לי. האינסטלטור הגיע התחיל לשאוב את כל הביוב שהיה מלא, הוציא את המשאבה תיקן אותה ניקה והחזיר (עשה דברים שלא היה חייב לעשות מתוך ניצול חוסר ההבנה שלי בנושא) לאחר 3 שעות סיים את הביקור ודרש 3,510 ש"ח! בתום לב שילמתי לו. לאחר מכן על בי החשד שזה מחיר גבוהה מידי, עשיתי בירור עם כמה אינסטלטורים בשוק ונאמר לי שתיקון כזה מקסימום עולה 1000 ש"ח! התקשרתי אליו להתעמת איתו והוא אפילו הודה שאולי גבה ממני קצת יותר... אבל לא מוכן להחזיר שקל. בשביל הפורפרציות הוא כל הביקור אמר שהוא רוצה להציל לי את המשאבה כי משאבה חדשה עולה 4,000 ש"ח בסוף יצא שהוא דרש מחיר כמעט של משאבה חדשה מבלי להחליף שום חלק!! האם יש לי מה להגיש נגדו תלונה במשטרה? תודה רבה
שלום,
כן.
יש תוכניות טלוויזיה רבות שעוסקות במקרים דומים ומציגות אנשי מקצוע שגובים סכומים אסטרונומים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר