שלום רב
רציתי לשאול מה הזכויות שלי במקרה שקניתי טיסה מיעד מסוים באוקראינה דרך קייב לנוי יורק ובזמן שאני מגיע לשדה בטיסה הראשונה אומרים לי שאני לא נמצא כלל בטיסה זו ויש לי רק כרטיס ישיר קייב-ניו יורק בלי הטיסת פנים?
בזמן אמת אמרו לי להתקשר לשרות לקוחות (וכך עשיתי) הכרטיס הנ"ל נקנה ע"י נקודות של החברה דרך השרות הפלאפוני בינתיים אמרו לי שהם מקפיאים את הטיסה שלי לנויורק משום שאני לא יספיק להגיע לטיסה זו.
בהמשך היום מתקשרים אלי מהחברה ואומרים לי שהם שמו את כל ההקלטות שהיו לי עם החברה והטעות ביעד הטיסות היא אשמה שלי, לאחר ויכוח קצר אני כותב אימייל לחברה שישלחו לי את כל ההקלטות שהיו לי עם החברה , לאחר כמה שעות החברה מתקשרת אלי ומתחקרת אותי מה הסיבה שאני רוצה את ההקלטות עניתי מה שעניתי הם אומרים לי שהם יעשו בדיקה חוזרת של ההקלטות ולאחר מכן חוזרים אלי ואומרים לי שבאמת זו אשמה שלהם.
על כן רציתי לשאול מה הן הזכויות העומדות לרשותי במקרה הנ"ל.
בתודה מראש.
שלום,
כל הקשור לזכויות ביטול או שינוי טיסה מופיעים בחוק שירותי תעופה (פיצוי וסיוע בשל ביטול טיסה או שינוי בתנאיה).
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר