שלום אני פונה אליכם בגין מקרה לא נעים עבור משרד שידוכים. בהתחלה כשנרשמתי הם סירבו לתת לי את חוזה ההסכם תוך כדי זה שהם אומרים לי אנחנו לא חושבים שאתה צריך את זה. אך מאחר וראיתי שהם לא עומדים בדרישות שלי ולא עושים את העבודה כמו שצריך ביקשתי ממהם לפקסס לי את טופס ההסכם והם סירבו כפי שאפשר לשמוע בהקלטה. ועד היום לא יצאתי דרכם אפילו לדייט אחד וכל פעם כשהם העבירו לי מספרי טלפון של בחורות פעלתי לפי איך שהם הדריכו אותי ואיך שהתקשרתי לאותה בחורה היא מיד אומרת לי לא מעוניינת ללא שום סיבה למרות שהשדכנית אמרה לי שהיא אמרה לה שהיא כן מעוניינת וגם היו כאלה שאפילו דרך הsms אמרו לי שהן לא מעוניינת בלי שיחה אפילו אך בשלב מסוים התחלתי להרגיש שהם לא רציניים איתי ושהם מזלזלים בי ועובדים עלי. ואני כל הזמן ערכנתי אותם לגביי מה שקורה איתם דרך הטלפון ודרך פקסים אך ללא הועיל. סוכם שהם יכירו לי בחורות רוסיות ואוקראיניות מאזור המרכז והשרון אך הם לא עמדו לא בזה ולא בזה. ואמרתי להם שאם זה ימשיך ככה נושא זה הצטרך להגיע לטיפול על ידי בית המשפט. לפני כן חשבתי לשלוח להם באינטרנט באתר שאני רוצה לנסות שוב מהסיבה שהם סירבו לתת לי את ההעתק של החוזה ושהפעם אני יקליט אותם ויתעד זאת כי זה קצת הדאיג אותי לנסות לתבוע אותם בלי החוזה שסורב להינתן למרות שהם לא רצו ואני ביקשתי אותו. אך למידת הצורך יש את הכל מוקלט לאורך כל הדרך מהתחלה ועוד לפני פתיחת המנוי ועד לשיחה האחרונה איתם. אשמח לקבל פניה בנושא בהקדם האפשרי.
אודי
שלום,
קראתי את הדברים.
איך אני יכול לסייע ?
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר