שלום,
אני מטופלת אצל מרפאת שיניים כבר מספר שנים. אני עושה יישור שיניים בשיטת אינויזיליין (קשתיות שקופות), במקום הגשר המוכר והידוע.
הייתי לקראת סיום הטיפול. הייתי חולה כמה חודשים ובמשך 3 חודשים לא ביקרתי במרפאה. יש לציין שבין טיפול לטיפול לקחו חודשים. זה לא דבר שהוא שונה מהרגיל.
כשהתקשרתי לקבוע תור אמרו לי שהפסיקו לעבוד עם השיטה הזו ונורא מצטערים אי אפשר להמשיך לטפל בי.
ללא התראה מוקדמת, למרות שבתור האחרון שהיה במרץ סביר להניח שידעו שהולכים להפסיק עם השיטה הזו, הרי זה לא דבר שקורה ביום אחד.
המזכירה טענה שהפסיקו את הטיפול הזה לפני 3 חודשים, אנחנו דיברנו בחודש יולי. זאת אומרת, שחודש לאחר שהייתי אצלהם הטיפול הזה הופסק.
אם זה היה ידוע מראש, מה שאני בטוחה שקרה, היו צריכים לעדכן אותי שזה הטיפול האחרון, לעשות לי קיבוע או למצוא אלטרנטיבה אחרת.
מאז דוחים אותי בטלפונים פעם אחר פעם בטענה שהמנהלת בחול, שמנסים למצוא פתרון, ועכשיו היא שוב בחול והזמן עובר ועובר ופשוט מתעלמים ממני.
רציתי לדעת אם זה עובד כמו בנושא שמפסיקים חבילה מסוימת ויש לעדכן את הלקוח, אז אותו דבר גם במקרה הזה לא? הם הפסיקו טיפול באמצע בלי התראה מוקדמת ותהיתי אם אפשר לתבוע אותם כי אף אחד שם לא מוכן לדבר איתי חוץ מהמזכירה
שלום,
אני מציע לך לפנות לעו"ד העסוק בתחום - רשלנות רפואית ולהתייעץ עימו.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר