שלום רב,
לפני כחודש הזמנתי ספה לסלון. עשרה ימים לאחר מכן הופיעה כתבה באינטרנט על כך שמוסיפים חומרים מעכבי בעירה במזרונים ושחומרים אלה מסוכנים לבריאות. התקשרתי לחנות ושאלתי אם יש חומרים כאלה בספה שהזמנתי ותשובתם היתה חיובית. הגעתי למחרת לחנות והשארתי מכתב לביטול ההזמנה. מנהל החנות טוען שאי אפשר לבטל את ההזמנה כי זה לא מוצר מדף וזאת על אף שלא אמרו לי שיש בספה חומרים מעכבי בעירה. ברור שלא הייתי מזמינה את הספה אם הייתי יודעת זאת.
אתמול התקשרו והדיעו לי שהספה מוכנה, אמרתי שביטלתי את ההזמנה. בינתיים הכסף שלי אצלם והם מסרבים לבטל את ההזמנה. אנ י נואשת. מה לעשות?
שלום,
בהתאם לסיפור המקרה, אין לך זכות שבדין לבטל את העסקה.
מה קובע ההסכם לגבי ביטול עסקה ?
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
כתוב בהזמנה: במידה וההזמנה הנ"ל היא הזמנה או דרישה מיוחדת ע"פ הגדרות החוק לא יתאפשר ביטול העסקה והחזר כספי מרגע שהוחל ביצורם.
אני הזמנתי ספה כמו בתצוגה אך בצבע אחר. המוכרת שאלה איזה צבע אני רוצה ולא אמרה שזו הזמנה מיוחדת.
תודה לעו"ד על תשובתך,
רציתי לדעת מה הסיבה שאינני יכולה לבטל. הרי קניתי ספה שמופיעה בקטלוג של החברה וביטלתי 10 עשרה ימים לאחר מכן.
אודה על תשובתך
ריקי
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר