שלום רב
לפני כחודש וחצי אחותי אובחנה עם סרטן שד גרורתי המצריך טיפולים כימותרפיים וביולוגיים. הדבר שהכי הפחיד אותה היה אובדן השיער ולכן הלכנו לרכוש פאה רפואית ב"פאות תהילה" בירושלים. בחרנו פאה ונאמר לנו בהמשך להגיע למדידות שלאחריהן יבוצעו תיקונים בפאה ובהמשך מגלחים את השיער ואז עושים התאמות סופיות. לאחר כשבועיים נאמר לנו שהכימו שאחותי תקבל בשלב זה לא גורם לנשירת שיער ולכן התקשרתי וביקשתי לבטל, בתוך כל סערת הרוחות שלנו נאמר לי מפאות תהילה שזה לא יכול להיות ושאם אין נשירה כללית יהיה דילול של השיער ומכיוון שהכל חדש לנו ונלחצנו החלטנו להשאיר את הפאה עוד קצת ואני מדגישה לא נעשו מדידות, הפאה לא שונתה, היא פשוט עמדה בצד, בחנות, ולא הוצגה למכירה. לאחר שלושה טיפולים הבנו שבאמת לא תהיה נשירה או דילול והחלטנו לבטל את העסקה והצענו להשלם 1500 שח מתוך ה8000 על כך שהפאה לא הוצגה במשך חודש וחצי. "פאות תהילה" בצורה הכי לא רגישה שיש אמרו שלא יחזירו לנו אגורה ושניקח את הפאה שלא מתאימה לראש של אחותי בכלל או נקבל זיכוי על 8000 ש"ח שנמכור ביד 2. האם יש לי קייס לתבוע או לעשות משהו על מנת לקבל את הכסף בחזרה שכמובן בתקופה זו נחוץ לנו כל כך?
תודה
שלום,
האם מדובר על פאה מיוחדת ומותאמת אישית שנעשתה במיוחד בשביל אחותך או שמדובר במוצר שנמצא בחנות לתצוגה. במילים אחרות האם מדובר בטובין שיוצרו במיוחד בעבור הצרכן על פי מידות או דרישות מיוחדות ?
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
הפאה בכלל לא הותאמה במיוחד. אנחנו הגענו, ראינו את הפאה על ראש של בובה, מדדנו ואמרנו שנחזור למדידות. היינו שם פעם אחת בלבד. הפאה בשלב הזה גדולה על הראש של אחותי, היא פשוט אהבה את צבע השיער אז ביקשנו לשים בצד. אני גם לא זוכרת שבעלת החנות אמרה משהו על כך שאין החזרות או החלפות באותו זמן שהיינו. רק עכשיו היא ציינה שזה כתוב על הקבלה אבל לא החזרנו שום דבר כי לא לקחנו בעצם.
תודה
שלום,
אם ככה אתם זכאים לביטול העסקה והשבה כספית בהתאם לתקנות הגנת הצרכן (ביטול עסקה).
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר