אנו כהן בטי ופנחס רעננה –
רוצים לגולל לכם את הסיפור שלי עם בית הלקוח נווה אקדמיה (נוה אקדמיה (2001) בעמ) . בתאריך ה-16 למאי 2017 נרשמנו לטיול לדרום אמריקה שיוצא ב 9.1.2018 (כ 8 חודשים לפני יציאת הטיול) –
שילמנו דמי הרשמה בסך 2184 ש"ח (שזה 300 דולר לאדם כלומר 600 דולר).
לאחר שיחה עם נציגת החברה גלינה הבנו שזה הסכום הכולל של הטיול בסך $11,880 לאדם היות ואנחנו מגיעים בכוחות עצמנו קיבלנו זיכוי טיסות של כ $900 לאדם משמעותו שהטיול עולה 10,980 $ לאדם.
שוחחנו עם חברים אודות הטיול והם אמרו לנו תזהרו אצל נווה אקדמיה תמיד יש להם משהו נוסף שהם מוצאים מתחת לכובע והבנו מהם שיש עלויות שלא אמרו לנו במעמד הרישום ואכן היו ונמצאו עלויות נוספות של כמה מאות דולרים לאדם, מיד התקשרנו לחברה והם אמרו כי אכן יש עוד תשלומים נוספים.
משכך הדבר אנו יודעים שכאשר אני סוגר עם חברה על כל שירות ממחויבת החברה להחברה להודיע כי זה לא מחיר סופי לפני הרישום ולא לאחריו זה החוק.
פנינו לנציגת החברה גלינה בחודש יולי לפני יציאתה לחופשה וביקשנו לבטל את הטיול היא ניסתה בכל מיני תחבולות להניא אותנו מכך, בסוף השיחה לאחר שלא השתכנענו גלינה אמרה שאם אנחנו רוצים לבטל אין בעיה תשלחו מכתב ביטול 300 דולר לאדם כפי שמופיע באתר שלהם לא יוחזר אלינו( ראו צילום מאתר נווה אקדמיה לגבי הטיול הספציפי המראה בירור שעלות הביטול הינה רק 300 דולר לאחר עד 29 ימי עסקים לפני צאת הטיול).
שלחנו מכתב ביטול ב 2.08.2017 וידאנו שאכן התקבל ע"י שיחה עם אילנה מנווה אקדמיה , מאחר וגלניה יצאת לחופשה של שבועיים, הועברנו למנהל החברה ושם החלה מסכת מכתבים ועיכובים.
בגלל שגלינה יצאה לחופש הם השהו את תשובתם עד 22.08.2017 כלומר בגלל שעובדת יוצאת לחופש אין מי שיטפל בביטול כפי שהמנהל אמר.
שוחחנו בטלפון עם אילנה היא אמרה אתם תקבלו את התשובה באימייל. לפי הצילום מסך המצורף מותר לי לבטל עד 29 ימי עסקים לפני יציאת הטיול, מיותר לציין שאנו 180 ימים לפני הטיול.
בתאריך 23.08.2017 קיבלנו מחברת כרטיס האשראי הודעה על חיוב בסך 9077 ש"ח . ללא אישורינו למרות שלקחו כבר את דמי הביטול ע"ס 600$ שהם 2184 ש"ח כפי שמוצהר באתר שלהם אודות הטיול הספציפי הזה, חייבו את כרטיס האשראי שלי בסכום של 9077 ש"ח תוך שהם משתמשים בפרטי כרטיס האשראי שלי כולל הקוד הסודי ,שכנראה הם שמרו אצלם את פרטי כרטיס האשראי שלי ללא ידיעתי ולא אישורי שזה בניגוד לחוק לשמור פרטים של כרטיס אשראי שלי ללא אישורי.
פניתי לחברה ושאלתי מדוע חייבתם אותנו בסכום של 9077 ש"ח ללא אישורי וידעתי קיבלתי תשובות מוזרות ומתעלמות כגון: "תעשה מה שאתה רוצה לנו יש תקנון וכו'"
מתוך צילום המסך רואים בבירור שהעלות לביטול הינה 300 דולר לאדם. אמרתי להם לפי התקנון מותר לי עד 29 ימי עסקים מתאריך יציאת הטיול לבטל את הטיול הם החלו לטעון שרכשו עבורי כרטיסי טיסה והוצאות אחרות,
ביקשתי מהם לקבל לידי את מה שהם רכשו עבורי ואז הם אמרו שהם לא מעבירים אלי את החומרים כי זה גלובלי ולא אישי, מיותר לציין כי יש עוד שישה חודשים עד הטיול שאפילו לא עבר לרמת "טיול מובטח" כלומר הטיול עוד לא נסגר סופית והם כבר רכשו עבורי כרטיסי טיסה וכאלה.
ביקשתי מהם את החומרים הם מסרבים להעביר אלי את הכרטיסים שהם חייבו אותי עליהם. פיניתי לחברת כרטיס האשראי אמריקן אקספרס שיבטלו את החיוב על סף 9077 ש"ח לנווה אקדמיה בגין חיוב על עסקה שלא ביצעתי וללא ידיעתי ואישורי וכן בגין שימוש בפרטי כרטיס האשראי שהיו מוחזקים אצלם ללא ידיעתי ואישורי.
נציגת חברת כרטיס האשראי שלחה אלי את פירוט ההתחייבות של נווה אקדמיה שנרכשו רק לאחר מועד הביטול שלי כלומר לאחר ה 2 לאוגוסט 2017.
אנו פונים אליכם על מנת שתבדקו את התנהלות חברת נווה אקדמיה מסתבר שאני לא הראשון וכנראה לא אהיה האחרון.
תודה מראש
כהן פנחס ובטי
שלום,
אין זה מתפקידו של האתר לבחון התנהלות החברה ועליך לפנות בעניין זה לגורמים הרלוונטים.
אני מציע לכם להגיש תביעה כנגד החברה בגין כל התנהלותה כפי שמתואר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר