שלום, ב20.9.2017 לפנות בוקר, רכשנו חבילת נופש זוגית דרך גרופון. תאריך הטיסה הוא ב27.9 וחזרה ב3.10. במהלך יום העבודה הקצר ( ביום בו רכשנו את החבילה) לא הצלחתי ליצור קשר עם החברה המספקת את החבילה. המשרדים נפתחו שוב ביום א' ה24.9 לאחר חופשת החג. בשעות הצהריים קיבלתי מחברת הנסיעות אופק את הטופס הרישמי והחזרתי אותו בשעה 17:00, עם כל הפרטים , כולל שידרוג החדר.
מספר שעות לאחר מכן, חלה בן זוגי ונסענו למר"מ, שם נקבע שיש לו דלקת ריאות. הוא קיבל טיפול אנטיביוטי בווריד, כולל הנחיות לטיפולים אנטיביוטים לשבוע ימים .
בין האישור של הטופס לבין פריצת המחלה, לא הספקנו להתקשר לחברת ביטוח על מנת לבטח את הנסיעה ( השעה היתה כבר לאחר שעות העבודה בחברות הביטוח).
שלחתי לפנות בוקר את טופס השיחרור וגם דיברתי עם סוכנות הנסיעות.
נמסר לי שנחוייב בדמי ביטול בסך 100% או שנמצא מחליפים לחבילת החופש (בטווח של יומיים ). אנחנו לא מצליחים למצוא מי שייסע במקומינו.
אני מבקשת לברר: מה קורה במקרה שלנו, בו חלון ההזדמנויות לבטח את הנסיעה היה כשעתיים- (אבל המשרדים כבר נסגרו, כך שלא היה מענה) , כי לא היה הגיון לבטח לפני שקיבלנו אישור שאכן יש מקומות במלון שביקשנו, מבלי להסתמך על עיסקה כללית עם גרופון בה לא צויין דבר, אלא רק את האופציות.
בברכה,
חווה אילון
שלום,
נדמה לי שהתשובה ברורה, לא היה לכם ביטוח ולכן בוודאי שחברת הביטוח לא תפצה אתכם.
אני מציע לכם לפנות לחברה (ממליץ באמצעות עו"ד) להציג את כל המסמכים והראיות הרלוונטיות בעניינכם ולבקש לפנים משורת הדין לבטל את העסקה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר