שלום אני הזמנתי חופשה לחול דרך דקה 90 לחול המועד פסח הזמנתי את החופשה לפני חודשיים שילמתי כבר ויש לי אישור עסקה מהם שבוע שעבר התקשרו אלי מהמלון ואמרו לי שההזמנה לא מאושרת כששאלתי למה אמר לי שהמחיר נמוך מידי ושיש דתיים במלון אמרתי לו שזה אפלייה ומי הוא שיקבע עם אני דתייה או לא? אמרתי לו שסגרתי דרך החברה דקה 90 ושיצור איתם קשר כי רכשתי את העיסקה דרכם ותשובתו הייה שלא מעניין אותו כסגרתי את החופשה כשהתקשרתי לדקה 90 בהתחלה לא הבינו על מה אני מדברת לא הייתה התייחסות וכשביקשתי מנהל והעבירו אותי מנציד שירות שלהם מאחד לשני לאחר שבוע וחצי התקשרו אלי ואמרו לי שההזמנה בוטלה מכיוון שהמחיר ששילמתי נמוך איך זה הגיוני שרק לאיר חודשיים שמו לב לזה ? ואחרי שאישרו לי את ההזמנה וגבו ממני כסף ? הנציג שירות של דקה 90 אמר לי שיש לי 2 אופציות 1. לקבוע חופשה למלון אחר עם תוספת כסף 2. לקבל את כספי בחזרה אני אמרתי שאני לא מוכנה לקבל את הכסף בחזרה ושימצאו לי חופשה במלון אחר באותו סכום ובאותו רמה תשובתו הייתה חדה ואמר לי לא יקרה והחזיר לי את כספי בחזרה ללא הסכמתי זה הייה חד צדדי והוא לא נתן שום פתרון לבעייה הם טעו והם צריכים לקחת על זה אחריות לא? מה אני אמורה לעשות במצב כזה ?
שלום,
את רשאית להגיש תביעה כנגד החברה בשל כל האמור.
לידיעתך, בעניין זה חוק הגנת הצרכן קובע בנוסף גם פיצויים ללא הוכחת נזק של עד 10,000 ש"ח כאשר חברה מבטלת עסקה בטענות אלה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר