שלום ברצוני להתייעץ בעניין פשוט נוראי. הבוקר הזמנתי צימר לי ולבן זוגי . היא ביקשה פרטי אשראי לצורך שמירת החדר מסרתי לה. בסביבות השעה 12 צלצלתי כדי לבדוק אפשרות לשריין צימר לזוג נוסף אמרה שיש מקום מאחר ואף אחד לא הזמין. אמרתי לה שתשמור הם רוצים את הצימר. בסביבות השעה 14:00 צלצלתי כדי לבטל את החדר מאחר והזוג גילה ששעת העזיבה היא בשעה 11:00 . באתר שלהם לא כתוב כלום לא תקנון לא שעות עזיבה והגעה לא על דמי ביטול וגם לא נאמר דבר בעל פה. היא אמרה שהיא מתנצלת אבל בעלה לא מסכים לזה ושהם יחייבו אותנו על החדר של הזוג השני מאחר והכרטיס שלי בידה וזאת למרות שבשום מצב לא אמרתי לה שהיא יכולה לשריין את החדר שלהם על כרטיס האשראי שלי. הטלפון הועבר לבעלה ומאותה שניה השיחה התנהלה באיומים וכל זה כשאנחנו בדרכינו מאשדוד לרמות עם תינוק בן עשרה חודשים. הוא איים ואמר שנמאס לו מכולם ולכן יחייב אותנו על החדר שלהם וכשנבוא לחברינו בטענות. מאותה שניה הודענו להם שאין בכוונתנו להגיע אליהם. השאירו אותנו עם לב שבור הרבה כעס ובלבול בערב חג. הם איימו שיחייבו את הצימרים ולא מעניין אותם כלום.
האם יש משהו בדבריהם?
אני מרגישה שנגמרה לנו עוגמת נפש.
שלום,
אינני מבין את שאלתך האם יש משהו בדבריהם. אני עו"ד ולא בוחן כוונות של אנשים.
באם בעלי הצימר פעלו בניגוד לחוק ו\או הסכם (וכך זה נראה מהדברים המתוארים פה) יש לכם עילה לתביעה לצורך ביטול העסקה וקבלת כל כספכם חזרה.
באם אתם מעוניינים בייעוץ וסיוע משפטי בעניין זה, אתם רשאים לפנות למשרדי ואשמח לעזור.
השירותים המשפטיים בתשלום.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר