בוקר טוב,ברצוני לברר מקרה שקרה לנו עם חברת התעופה WOWAIR (חברה איסלנדית),הזמנתי מהם שני כרטיסי טיסה כאשר היה ברור לי שכללתי בתוך המחיר כבודה,וישנה אופצית בחירה בהתאם למחיר (על אוכל אני מוכן להתפשר למרות שהמחיר היה סביר מספיק כדי לקבל גם אוכל )
ולתדהמתי ראיתי במייל ששלחו לי שבעצם הזמנתי את הבסיס של הבסיס ללא כבודה וללא כלום ,התקשרתי לנציג של החברה ושאלתי אותו איך יתכן ששילמתי סכום כל כך גבוה והוא ללא כבודה ,הנציג הראשון היה פחות שירות אבל כשהתקשרתי שוב הבחור השני הואיל בטובו לעזור במעט וטען שבאמת מוזר לו ששילמתי סכום כזה וזה ללא כבודה,הוא אפילו טען שעדיף לי לבטל את הכרטיסים ולהזמין בתאריך אחר וזה יהיה משתלם יותר,על כל פנים ,לאחר דיון ארוך ביקשתי ממנו לבטל את הכרטיסים ושאני אזמין מחברה אחרת באותו מחיר עם אוכל וכבודה יחד ,הנציג אמר שאין בעיה וכמובן הקלטתי אותו ושלח לי מייל שאני אקבל את מלא הסכום תוך 4-5 ימי עסקים ,יום אחרי אני מקבל מייל שאני זכאי רק להחזר חלקי מסיבות לא ברורות ,ברצוני לדעת מה אפשר לעשות בנידון
תודה וחג שמח
שלום,
באם מדובר על חברה הנמצאת בחו"ל ללא נציגות בארץ הדבר היחיד שתוכל לעשות זה להגיש תביעה בעניינך בבית המשפט באיסלנד (לא ניתן לתבוע חברה זרה בבתי משפט בארץ).
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר