שלום!
אני בקשר עם חברת סלופארק כבר מספר שבועות בנוגע לתלונה על חיובים לא ברורים.
בשורה התחתונה יש לי שתי שאלות:
1. האם הצגת תקנון בהפעלה ראשונית של אפליקציה, ואישורו על ידי המשתמש, פוטר את החברה לתמיד מלהתריע בפני המשתמש על פעולות פשוטות שמובילות לתחילת תשלום חודשי קבוע?
2. המצב הוא כזה שחוייבתי במשך 33 חודשים בדמי מנוי חודשיים עבור 3 כלי רכב שהיו שמורים באפליקצייה אך בפועל חניתי עם רכב אחד בלבד ב28 חודשים מתוכם.
מהתקנון הנוכחי של חברת סלופארק:
"תעריפי החניה והסדר תשלום
תקופת החיוב בגין החניות והשירותים שבוצעו בחשבון הלקוח יהיו בתקופה שבין ה-25 לחודש עד ה-24 לחודש העוקב.
החיוב בגין השירותים במסלולים במנוי יחויבו באופן מלא עבור כל תקופת החיוב, או חלק ממנה, ולכל רכב הרשום במנוי בנפרד. החיוב עבור כל רכב הרשום במנוי יבוצע ללא תלות בשימוש בשירותים או בחלק מהם עבור אותו רכב."
לאחר חלק זה ישנם תיאורים של המסלולים השונים, המסלול הרלוונטי במקרה שלנו הוא:
"מסלול "VIP לא חנית לא שילמת" הינו בעלות 7.50 ש"ח לכל כלי רכב בשיטת חיוב לא חנית לא שילמת, כך שבחודשים שלא תחנה לא תשלם כל עלות.
השירות כולל:...."
בהנחה והתקנון הנ"ל תקף לגבי, האם קיימת סתירה בין הכתוב בתקנון לבין החיובים שקיבלתי?
הרי מתואר שהמסלול כולל את עניין ה-"לא חנית לא שילמת" כשפועל על חנייה אחת של רכב אחד בחודש, שילמתי דמי שימוש חודשיים על שלושה רכבים.
ממעבר על הביקורות על האפליקציה בPlay Store
עולות טענות רבות דומות לשלי.
אשמח לדעתכם, תודה.
שלום,
צר לי אך אין זה המקום המתאים במקרה זה לתת ייעוץ משפטי, כאשר יש צורך לנתח הסכם לעומקו.
אני מציע לך לפנות לייעוץ משפטי אצל עו"ד.
איתך הסליחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר