שלום. קיבלתי היום מכתב מחברת גז, שהם עשו בדיקה תקופתית של המונים בבניין, ומצאו שיבוש בחיבורי מונים בדירה שאנחנו גרים (שכירות) ושכנים. הם כתבו שהמונים היו מחוברים הפוך עם השכנים משנת 2014, מאז שהם עשו החלפת מונים לבניין.
לפני חודש בערך הם שלחו טכנאי שעשה בדיקות ואמר שחיבר נכון את המונה שהיה מחובר לשכנה בטעות (ומונה שלה היה מחובר אלינו).
ועכשיו הם שלחו לי חשבון על 687 ח"ש לשלם הפרש של כל השנים, כי הם חישבו תעריפי גז הפוך. השכנה ששילמה לפי מונה שלנו פנסיונרית, יש לה הנחה, ושילמנו כל השנים לפי תעריף שלה בלי לדעת על זה, והיא שילמה לפי שלנו.
הדירה שכורה, אנחנו לא הזמנו החלפות מונים ב2014, חברת הגז עשתה את זה לפי החלטה שלה, טעות גם שלהם. גם הדירה בבניין לא שייכת לנו, זה שכירות.
האם באמת עכשיו אני צריכה לשלם להם על הטעות שלא אני עשיתי? ואם אני יכולה לטבוע אותם? או בעל הדירה צריך? או אני צריכה לדרוש לשלם את זה מבעל הדירה?
תודה מראש, מקווה שתוכלו לעזור לי.
שלום,
אני מציע לך לערב את בעל הבית בעניין זה (זה לא משהו שהשוכרים צריכים להתערב) ושבעל הדירה יפנה לעו"ד כדי שיטפל בעניין זה מול החברה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
תודה רבה!
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר