שלום רב. קודם כל ארצה לתאר את המתרחש:
-אני לפני שבוע קבלתי הודעת SMS מחברת בזק בינלאומי על חוק כביכול של 432.3 ש"ח. ההודעה מכילה קישור עבור האתר שלהם להסדרת החוב. אחת ליום אני מקבל מנציגיהם שיחה מטרידה (עד עכשיו התקבלו שלושה שיחות כאלו), השיחה היא ממערכת אוטומטית ובה אני מתבקש להסדיר את החוב, מיד אני מועבר לנציג שירות ואני מסביר לו שאין לי שום מנוי אצלהם. הוא שואל אותי האם אני פלוני אלמוני או מכיר את פלוני אלמוני (שמות מסוימים של אנשים שאני כבר לא זוכר אותם, אבל אינני הם ואינני מכיר אותם), אני משיב שלא. לאחר מכאן הנציג מבקש ממני מספר תעודת זהות ואני מסרב לכך (אני לא אמסור את מספר תעודת הזהות שלי לשיחה ממוקד שאני לא זה שיוצר אותה, אפילו שהמספר נראה אמין לכאורה).לאחר בדיקות מסוימות מגיע הנציג למסקנה שאין לי חוב או מנוי תחת המספר טלפון שלי (אז למה פניתם?) וטוען שהוא מעדכן את המערכת על-כך שאין לי חוב (תודה רבה), הבעיה היא שביום למחרת אני עדיין מקבל את אותה שיחה שמתנהלת בדיוק באותו האופן.
השאלות להלן:
-מה ניתן לעשות בשביל להפסיק את ההטרדה הזאת. האם נכנסתי למערכת אוטומטית ואכלתי אותה?
-האם ניתן לתבוע על הטרדה שכזאת? לכאורה זה לא פרסומת, אבל לטעון שיש לך חוב בזמן שאין לך מנוי יום אחרי יום זה גם מטריד וזה גם באיזה שהוא אופן ספאם.
אשמח לקבל תשובה, בברכה, טופז
שלום,
בהתאם לדברים המתוארים בהחלט יש פה הטרדה בניגוד חוק הגנת הפרטיות.
אני מציע לך לפנות לחברה באמצעות מכתב התראה לפני תביעה מעורך דין על מנת למחוק את פרטיך מרשימות התפוצה של החברה ולפצות אותך בגין הטרדתך.
במידה ואתה מעוניין בטיפול משפטי בעניינך, אתה מוזמן לפנות למשרדי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
