שלום רב,
ב 08\10\17 קנינו רהיטים ב"יוניברס רהיטים" בעפולה רהוט לכל הבית. שזה כולל 2 חדרי שינה וסלון קומפלט. לאחר מאמצים מרובים ומאות טלפונים הובטח לנו שבתחילת חודש 11 כל הריהוט יהיה כאן בבית לפחות החדרי שינה אך לא רק שלא סופק בזמן שניקבע גם לא הגיעו כל הריהוט שניקנה אלא גם רוב רובו של הרהיטים שהגיעו או פגומים או שבורים או חורים או לא מה שהוזמן או צבע לא נכון או בלתי ניתנים לשימוש הם מושכים אותנו כל הזמן הזה היום מחר מחר מחרתיים בנתיים אנו ישנים עם קרטונים עד לפני מספר ימים בכלל ישנו על מזרונים על הריצפה זו לא צורה בכלל ככה אני חושבת זאת ביקשתי ליראות את הריהוט לפני התשלום השלישי יש לציין שהתשלום הראשון שולם כרטיס אשראי התשלום שני הועבר העברה בנקאית והתשלום השלישי שולם ב 12 תשלומים בצ'ק מפני שלא נתנו לנו ליראות קודם את הריהוט ואז לשלם ובגלל משיכת כל הזמן ... דבר נוסף האם זה הגיוני שלא יהיה כתוב כמה עולה כל פריט או לפחות כמה עולה חדר מסויים או סלון או שאפשר גלובלי.. האם צריך לשלם למוביל את כל הסכום למרות שלא כל הריהוט הגיע?? ודבר נוסף אם שילמתי עבור שני ארונות סנדוויץ' אך נישלח לי מלמין שני חומרים שונים במחיר ושונים באיכות ובנוסף ביקשו עבורו כסף נוסף אך לא הגיע מה שביקשתי ושלחתי את המוביל אם הארונות. למחרת התקשרו מהחנות וניסו לשכנע אותי לקבל את האחרונות ובתמורה לקבל פיצויי של שני כורסאות טלוויזיה.. יש לציין שחלק מהשיחות מוקלטות והם מודעים לכך, עדין שום דבר לא הוסדר... מה עושים...???
שלום,
שאלתך תלויה במה שאת רוצה להשיג בסופו של יום.
בהתאם לדברים שכתבת - את רשאית לבטל את העסקה ולקבל את כספך בחזרה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר