טויס אר אס - לאחר שנים בהן אני לקוח נאמן כף רגלי לא תדרוך עוד בסניף הסנטר, ואני מתכוונת להזהיר את כל מכריי ויקיריי מלחוות כל "חווית קנייה" שם. המקרה: ילדה בת שנתיים אחרי חיסון, מגיעים לסניף לקנות פרס שלאחר חיסון. בוחרים, בנתיים הילדה יושבת על בימבה שמוצבת בחנות לניסוי וחוויה, לשימוש הילדים. הילדה (בת השנתיים) מסרבת לרדת מהבימבה (בבית יש לנו כבר שתיים) אז היא נוסעת על הבימבה עד לקופה. המנהל אלון (כאשר נכנסו לחנות היה עסוק בקרב צרחות עם לקוחה והילדה כבר הייתה מבוהלת ממנו גם כך) מודיע לי שהיא מבזבזת את הבטרייה של השירים בבימבה ודורש כי תכבה. אני מסבירה לו את המובן מאליו לעין כי אנו מיד משלמים והולכים ואמתין ליציאה וכי בתור מי שקנתה אינספור בטריות אצלהם נו אז עוד כמה דקות זה לא כזה נורא ויש לטויס אר אס בטריות בשפע, ולא יפשטו את הרגל מכך. הוא (והוא איש לא קטן) עם כל גופו מתכופף מעל הילדה תוך שהוא נגע בה ומכבה הכפתור. בשלב זה הוא דורש ממני (פשוט כי התרגז כי סירבתי פקודה) שהילדה תרד מהבימבה, אני אומרת לו שלא אבקש ממנה לרדת (הרי אנו בתור קופה ותו חמש שקות לא נהיה שם) ואם יכנס שוב למרחב הפיזי של הילדה או יגע בה אני אזמין משטרה וממשיכה לעמוד בתור. הוא אומר לי כי (כסנקציית עונש כי העזתי שוב להמרות את פיו ולענות בחזרה תוך סירוב פקודה שנייה) כי לא ימכור לי ושיזמין אבטחה אם לא "אעוף מהחנות" - ??? כן, זה אמיתי. אני מודיעה לו כי הילדה אחרי חיסון כי הבטחתי לה מתנה, כבר בחרנו וכי סירובו לשרת אותי מהווה עבירה על החוק. זה לא ממש מעניין אותו. אנו יוצאות, הילדה (אחרי חיסון, אמרתי כבר בת שנתיים ?) צורחת ובוכה.
שלום,
חנות רשאית שלא למכור.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר