שלום,
בחודש אוגוסט רכשתי מזרן מדגם פוליפרש בחברת פולירון,
לאחר כשבוע התחלתי לסבול מכאבי תופת בגב, לקח לי זמן להבין שהדבר נבע משקע שנוצר במזרן החדש שקניתי אך לאחר כמה ימים הבנתי שזאת הסיבה (עברתי לישון במיטה אחרת והכאבים עברו).
פניתי לחברה - הגיע איש שירות זיהה שאכן יש שקע ואישר החלפת המזרן, הפעם ביקשתי להוריד את דרגת הקושי במזרן החלופי.
לאחר זמן מה - בנובמבר סוף סוף הוחלף המזרן, האיש שרות שהביא אותו הוריד ממנו את הניילון ע"מ לעטוף את המזרן ה"ישן" – הוא עשה זאת על דעת עצמו (אשתי הייתה בבית והיא לא הייתה בחדר בזמן שעשה זאת),
עבר קצת יותר משבוע מאז שאני ישן על המזרן החדש – הימים הראשונים היו ללא כאבים אך לא היה לי נוח בכלל, אך לאחר מכן התחלתי לסבול שוב מאותם כאבי הגב! פחות חמורים מהפעם הקודמת אך בפעם הקודמת זה התחיל כך והחמיר בהדרגה.
פניתי לחברה שוב, הפעם הם אמרו שהם מוכנים לאשר לי החלפת דגם אך אני מחויב לשלם 400 ש"ח, כמו כן אם אבחר דגם זול יותר לא יזכו אותי,
ז"א המזרן עלה לי 3800 ש"ח והזיכוי שלי לרכישה למזרן אחר הוא 3400 ש"ח בלבד, במידה ואבחר מזרן זול יותר אז לא אקבל זיכוי כספי על ההפרש.
ראוי לציין שפניתי בנוגע למזרן החדש לאחר פחות מ 14 ימים מאז שהביאו אותו לבית, כמו כן האיש שירות שהביא את המזרן הוא זה שהוריד את הניילון.
פניתי לפולירון - ניסיתי להסביר להם, אמרו לי שהם מבינים אבל אין מה לעשות,
האם אכן אין מה לעשות במצב כזה?
הרי לא עברו 14 ימים מיום האספקה כשפניתי אליהם,
אני אמור לוותר על 400 ש"ח סתם כך? הם הסבירו את זה בכך שזה דמי טיפול בחלק העליון של המזרן וכ"ו,
דעתכם בנושא.
תודה.
שלום,
לא כל מוצר אפשר להחזיר בתוך 14 יום ולקבל החזר כספי.
ראה תקנות הגנת הצרכן (ביטול עסקה)
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר