תבעתי חברה למצלמות. לדיון הראשון הנתבע לא הגיע והשופט נתן פסק דין. הנתבע עירער והשופט ביטל את פסק הדין וחייב את הנתבע להפקיד את מלוא סכום התביעה.תוך 7 ימים. נשלח מכתב רשום ולאחר 10 ימים אחרי שוידאתי שקיבל את המכתב הרשום ולא הפקיד, ביקשתי שוב פסק דין והשופט נתן עוד 7 ימים שיפקיד ושוב חיכיתי 10 ימים והמכתב הרשום הגיע ליעדו ושוב ביקשתי פסק דין והפעם השופט קבע לי פסק דין לטובתי ועוד 750 שקל על הוצאות שלא קשור במה שיקבע במשפט וגם את זה הוא לא הפקיד תוך 7 ימים כמו שהשופט קבע. חיכיתי אחרי זה מעל חודש ובאתי לבית המשפט כדי שיכינו לי את המסמכים לצורך ההוצאה לפועל לגביה. הפקידה בבית משפט החתימה לי את הפסק דין ואז שאלתי אותה מה עם ה- 750 שקל שהשופט פסק קודם כהוצאות ואז אמרה לי למלא טופס בקשת ה750 שח וההחלטה של השופט הפתיעה אותי לגמרי כי הוא ביטל את פסק הדין ונתן ארכה של 7 ימים לשלם 750 שקל וגם קבע מועד לדיון בינואר. כתבתי לו והסברתי ושאלתי למה לבטל פסק דין על תיק סגור. לא מעונינת יותר ב750 שח ויחזיר לי את הפסק הדין. למי פונים כדי לפתור את הבעיה. עושה רושם שהשופט לא קורא בכלל וסתם נותן החלטות. למי יש עצה. התיאשתי מהחלטות השופט. אגב במזכירות בית המשפט ובמרכז מידע יודעים בדיוק במה מדובר והם מבינים אותי אבל לא יכולים להגיד לשופט דבר.
שלום,
מה שניתן לעשות זה להגיש בקשת רשות ערעור על פסק הדין (כשיתקבל פסק דין) לבית המשפט המחוזי בגין החלטותיו של השופט.
במילים אחרות, אין מה לעשות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר