היי,
מכשיר האייפון שלי נשלח לתיקון במעבדת DCS כאשר נותר לו כ3 שבועות לאחריות.
המעבדה טוענת שהיא לא מצאה כל תקלה במכשיר ומבחינתם הוא תקין.
התעקשתי איתם שיבדקו אותו שוב ושוב כדי למצוא את התקלה וזאת מפני שאני בעצמי טכנאי לשעבר ובעל ידע במכשיר הזה ואני יודע(!) שהוא תקול.. הסיפור לקח כחודש ימים עד שהם החזירו לי אותו לבסוף ללא תיקון(בטענה שהוא תקין). לאחר שקיבלתי אותו חזרה, צילמתי וידאו שמראה את התקלה בפועל על המכשיר ושלחתי את הוידאו למעבדה. הם ביקשו ממני לשלוח אותו שוב לבדיקה ושוב הם לא מצאו תקלה. הם ביקשו ממני להמתין לתשובה מהיצרן כדי לדעת כיצד להמשיך כי כעת המכשיר מחוץ לאחריות(לאחר שישב חודש במעבדה), והיום הודיעו לי שהיצרן לא מסתפק בסרטון ששלחתי ובהתחשב בעובדה ששוב המעבדה לא מצאה תקלה אז מבחינתם המכשיר תקין.
מה יש בכוחי כעת לעשות? הרי המכשיר תקול ויש לי סרטון שמעיד על כך.
תודה מראש,
מנחם.
שלום,
יש מספר אפשרויות.
אני מציע לך לתקן את המכשיר במעבדה פרטית לאחר שתקבל חוות דעת מקצועית ובהמשך לתבוע את החברה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
היי חיים,
תודה על המענה המהיר.
מנסיוני ובתאום עם מעבדה נוספת, לא ניתן לתקן את המכשיר ולכן הפתרון האפשרי היחיד הוא החלפת המכשיר. גם המעבדה הרשמית אינה מתקנת את המכשיר אלא רק מחליפה אותו במסגרת האחריות.
ישנו פתרון אחר? ובאיזו טוענה יש לתבוע(במידת הצורך)?
אז עליך להגיש חוות דעת מומחה על הטלפון התקול.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
