היי, אני לא רוצה להזדהות על כן לא ציינתי את שמי, אני טכנאית לייזר לשעבר ורציתי לברר במקום שעבדתי הייתה לקוחה שזופה ציינתי בפניה כי אני מתכוונת לבצע לטיפול ושהיא תקבל כוויה הלקוחה הקינה צעקות בלאגן דרשה בטיפול, דרשה בעוצמות גבוהות ואף עמדה על כך שאראה לה איפה רואים במכשיר את הפרמטרים על מנת לוודא שאכן אני עושה לה על עוצמה גבוהה העלתי לה את העוצמות לאט לא משנה שבשלב מסויים יצאתי מהטיפול עקב כאבים ביד (דלקת) בעד והחליפה אותי טכנאית אחרת שגם עשתה לה על עוצמה גבוהה יחסית הלקוחה בסוף הטיפול יצאה והתלוננה ששורף לה קיבלה טיפול מתאים (משחה) מנהלת הסניף יצרה תחילה עם הלקוחה קשר עד שבשלב מסויים הלקוחה הפסיקה לענות לטלפונים האם יש סיכוי שזה ילך למשפט? האם יכולים לעשות לי/למטפלת שהייתה אחרי משהו? המטפלת שהמשיכה את הטיפול עדין עובדת בחברה ואני לא
שלום,
בהתאם לסיפור המקרה המתואר בוודאי שחלה עליך אחריות ויש למטופלת עילה לתביעה כנגדך. את פעלת בחוסר מקצועיות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר