שלום,
סגרתי עסקה עבור שירותי עזר להוצאת ויזה לארה״ב. העסקה נעשתה על ידי שיחה טלפונית, מחיר העסקה הוא 1600 ש״ח והוא שולם. לאחר 20 דקות מהרכישה לא קיבלתי עדיין חשבונית למייל והתקשרתי לחברה כדי לבטל את העסקה, נאמר לי כי עליי לשלוח מייל ובו בקשה לביטול העסקה ותוך 7 ימי עסקים יחזור אליי נציג ויגיד לי אם ניתן לבטל את העסקה או שלא. עדיין לא נעשה שימוש בשירות וביקשתי שלא יפעלו בכלל כדי שיהיה אפשר לבטל.
האם לפי החוק מותר לי לבטל את העסקה ? האם הם יכולים למנוע ממני לבטל ? האם אני יהיה חייבת בדמי ביטול ?
תודה רבה.
שלום,
בהחלט את רשאית לבטל עסקה בהתאם לחוק.
דמי הביטול קבועים בחוק והם עד 100 ש"ח.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
שלום,
בהמשך לשאלתי.. היום דיברתי עם נציג מהחברה שהיחס שלו היה מבזה ומשפיל מאוד. הנציג אמר לי כי המייל ששלחתי לבקשת ביטול עסקה לא נחשב כבקשנ כיוון שלא ציפרתי לו צילום של תעודת זהות/דרכון. בנוסף, לא נותנים לי לדבר עם המחלקה הפיננסית שאחראית על ביטולים וכל פעם אומרים לי שהם יחזרו אליי. האם אני מחוייבת לשלוח להם צילום תעודת זהות/דרכון כדי לבטל עסקה? שהם חייבו אותי טלפונית הם לא ביקשו צילום בכלל אלא רק מספר כרטיס.
האם עליי לחכות עד שיחזרו אליי? מעבירים אותי מנציג לנציג והם רק צועקים ומדברים בזלזול ולא פותרים לי את הבעיה ואני חוששת שיעבור יותר מדי זמן ולא אוכל לבטל את העסקה.
תודה רבה .
שלום,
על מנת שיוכלו לבטל עסקה אני מניח שהחברה צריכה פרטים מזהים שלך.
לכן תספקי להם את יתר הפרטים שהם מבקשים בהמשך להודעת הביטול שלך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
היי, סליחה על השאלות המרובות אך אינני יודעת מה לעשות.
החברה אישרה את ביטול העסקה, ונאמר לי כי עליי לשלם 100 שקל דמי ביטול ושאני אקבל החזר של 300 אירו שזהו הסכום שעליו קיבלתי את החשבונית למרות שבפועל בדקתי את החיובים בכרטיס והם חייבו אותי על סך 1635 ש״ח שזה הרבה יותר מ300 אירו.
שדיברתי על כך עם החברה הם שלחו לי מייל ובו כתבו כי ״שער האירו מחושב כולל 17% מע״מ על פי החוק ואת תקבלי החזר לפי השער שחוייבת בו.״ בעצם הם לא מודים בכך שחייבו אותי בסכום שגבוה מ300 אירו למרות ששלחתי להם צילום של פירוט החיובים מהכרטיס. מה עליי לעשות ?
תודה רבה רבה.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר