אני מאפרת במקצועי וזו פרנסתי .לפני חודש וחצי פנתה אלי כלה לעתיד, שוחחה עימי בעניין הזמנת איפור לחתונתה שתתקיים כ4 חודשים לאחר מכן. לאחר תיאום ציפיות ביננו ניתנה לה הצעת מחיר של 1000 שח . יום לאחר מכן היא ביקשה לסגור עימי ליום חתונתה.
כתנאי שלי לסגירת התאריך עבורה, נתבקשה להעביר לחשבוני 200 ש"ח מקדמה, היא אכן העבירה מייד, ניתנה לה קבלה והודעתי לה שמרגע זה התאריך שלה.
במהלך החודש פנתה אלי על פי צרכיה להתייעצויות ובקשות להמלצות על בעלי מקצוע נוספים וקיבלה ממני תמיד שירות ויחס לבבי וחם.
לאחר למעלה מחודש ימים ביקשה לבטל את העיסקה ביננו בטענה שהוצע לה דיל משתלם יותר ודרשה חזרה את כספי המקדמה ששילמה לי.
אציין, כי איפור כלה מתפרס על יום עבודה מלא ועקב כך מרגע שכספי המקדמה הועברו לחשבוני התאריך היה סגור אך ורק בעבורה ללא כל אפשרות מצידי להציע אותו ללקוחות אחרות שהתעניינו אודותיו. סירבתי להשיב את כספי המקדמה, ומנגד קיבלתי איומים לשיימינג ברשת מצד משפחתה .
לאור כל ההתנהלות הזו , אני חשה שהיא הוליכה אותי שולל וגרמה לי לסגירת עיסקת סרק. האם עלי להשיב לה את כספי המקדמה?
שלום,
התשובה לשאלתך היא - לא. אינך צריכה (גם על פי חוק) להשיב לה את המקדמה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר