שלום רב,
ביטלתי את המנוי בחדר כושר לפני 33 ימים. באופן רשמי יש לי טופס ביטול.
אך עדיין ממשיכים לרדת לי תשלומים כרגיל ומתוך שיחה עם חברה האשראי נאמר ליכי לא הוגשה כל בקשה לביטול העסקה.
חדר הכושר טוען שהתשלומים ימישכו לרדת עד שאסיים לשלם את דמי הביטול. הם הציעו לי להגיע ולשלם במזומן את דמי הביטול ושהעסקה תבוטל במיידי, אך כשהגעתי הם טענו שהבחור שמטפל בזה חולה, כבר 4 ימים. והם אמרו לי שדמי הביטול הם סכום מסוים ועכשיו הם עומדים עם החוזה ואומרים לי סכום שהוא גבוה פי 4 ממה שנאמר לי. אבל יש לי את זה בשיחה מוקלטת בה הפקיד אומר לי את הסכום לפני שהבנתי לבטל מכיוון שזה יצא משתלם. ועכשיו זה לא משתלם לי כלל.
בנוסף לזה שהם מחייבים אותי לשלם על החודש הקפאה שהם אישרו לפי החוזה שמותר לי להקפיא את המנוי עד חודש.
1. האם מותר להם לעשות את זה, לא לבטל את העסקה ולהמשיכה כרגיל? לחייב אותי על חודש ההקפאה? להציג בפני מחיר מסוים של דמי ביטול, ובפועל לחייב מחיר אחר?
2. איך זה עובד מבחינת דמי הביטול? איך משלמים אותם? ומתי אני אמורה לקבל את הזיכוי מבית העסק?
3. האם יש פה עבירה על החוק? ואם כן, איך ממשיכים מכאן?
תודה רבה
שלום,
את טוענת שיש בידך (מסמך (אישור) על ביטול עסקה.
מרגע זה על חדר הכושר לבטל את העסקה בהתאם לקבוע בחוק הגנת הצרכן מבלי לשחק משחקים מעבר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר