קיבלתי שיחת טלפון שהגיעו אלי כנראה לאחר שרשמתי מאת הפרטים שלי באחד מהפרסומים שלהן ברחבי הרשת. בסוף השיחה הם מכרו לי קורס לאחר יומיים הבנתי שזה לא מתאים לי יצאתי אתם קשר, לקח להם זמן לחזור אלי, יש לציין שבינתיים הספקתי לראות פרק אחד מכל הקורס שלא נתן לי יותר מדי מידע. לאחר שהם חזרו אלי טבעי לבטל את ההרשמה הם טענו שהם לא יכולים, והם יכולים רק להחזיר לי את הגדרת הרווח שלהם מהקורס ע"ס 10 אחוז, כי ברגע שהם פתחו לי שם משתמש הם בעצם קנו לי איזה שהיא תוכנה
שלא ניתנת לביטול. הם טוענים שיווק הגנת הצרכן הוא בצד שלהם. האם זה נכון?
הקורס עליה לא 4,400 שח בפריסה של 12 תשלומים. קיבלתי קבלה על הסכום, ובמייל הראשון קיבלתי מהם גישה לאתר הקורס, ולא כתוב שם שום דבר על מדיניות ביטול וכד', האם יש לי קייס בעניין. בינתיים הן הבטיחו לי עוד כל מיני דברים, של שיעורי שליטה מרחוק, והחזר כספי אם לא אגיע ליעדים רק בתנאי שאני משקיעה את מה שהם מצפים, וזה לא רשום בשום מסמך, זה היה רק בשיחה טלפונית....
אשמח להתייעצות. תודה
שלום,
לאחר פרסום תקנות הגנת הצרכן (ביטול עסקה) יש חברות שמצאו את הדרך לעקוף את החוק.
יש לאפשר לכל צרכן לבטל עסקה ונדמה כי יהיה עליך לבטל את העסקה באמצעות בית המשפט.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר