בעבר נרשמתי לאפליקצית חמ"ל שזוהי אפליקצית חדשות שמעבירה הודעות בנושאים שונים לנייד. אני בחרתי חדשות. ההודעות מגיעות מאתר וואלה חדשות. מסיבות שלי לאחר יומיים החלטתי להסיר את האפליקציה אבל ההודעות מאתר וואלה חדשות לא מפסיקות לזרום לנייד. בערך 15 הודעות כל יום. פניתי אליהם במייל וביקשתי שיפסיקו ותשובתם היתה שעליי להכנס לנייד ולהסיר לבד. הסברתי שאין לי אפשרות כי אין לי את האפליקציה ושוב ענו שעליי להסיר דרך האתר וגם משם אין אפשרות. נסיתי להתקין מחדש את האפליקציה ושוב להסיר אך ההודעות ממשיכות להגיע וזה כבר מטרד רציני. יוצא מצב שכל הודעה כזאת שנכנסת לנייד מצפצפת ומסבה תשומת לב. אין דרך להסיר ואין דרך להשתיק או לחסום את ההודעות ולכן אני נאלץ למחוק באופן ידני כל הודעה שמגיעה. ההודעות משגעות אותי ואני מוצא את עצמי עסוק בהן יותר מידי.האם אפשר לתבוע את וואלה חדשות על ספאם.. הטרדה.. אפילו שזאת איננה הודעת פירסומת??
תודה
שלום,
אין זה ספאם כיוון שלא מדובר בפרסומות.
יתכן שיש פה הטרדה, אך אני מציע לך לפנות לגורם שמבין עניין כדי שיסיר את האפליקציה מהטלפון שלך בצורה נכונה וכך לא ישלחו אליך הודעות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר