אהלן, בסביבות החופש הגדול איזור יוני אם איני טועה, התחברתי לחברת הוט בשירותי האינטרנט והטלפון, העסקה הנל עמדה על 200 מגה בייט של מהירות הורדה באינטרנט, חמישה מגה בייט של מהירות העלאה ו300 דקות שיחה בטלפון ביתי
בתקופה האחרונה אני חש באיטיות נוראית באינטרנט ולאחר מספר בדיקות מהירות שביצעתי גיליתי שמהירות הגלישה שלי עומדת על איזור ה50-80 שכן נמוכה מאוד מהמובטח
לאחר יצירת קשר עם המוקד הטכני של הוט ולאחר שהפנו אותי למחלקה מתקדמת לשירות טכני ומנהלת של השירות הטכני הוסבר כי בחוזה ישנו סעיף שעומד על כך שישנה מסגרת למהירות העלאה ואו הורדה וכן שימוש חורג בשירותי האינטרנט יוביל לחריגה מהמסגרת.
בתור התחלה, כשהתחברתי לשירותי הוט לא הוסבר לי ואף לא רומז לי שישנה הגבלה על שירות האינטרנט ולאחר בדיקה שביצעתי בחוזה גיליתי שאין שום סעיף הכי קטן שמוזכר בוא צירוף המילים חריגה ממדגרת כלשהי.
לאחר שיחות עם המרכז הטכני שכן התעקשו איתי שבחוזה ישנו סעיף כפי שציינתי קודם, החלטתי לערוך ניסוי קטנטן.
התקשרתי כלקוח חדש, התעניין בחבילת ה200 מגה ומה היא כוללת
הנציגה אכן אמרה שהמהירות היא אינה קבועה והכל יכול לזוז
אך אינה אמרה דדבר על המסגרת שאפשר לחרוג ממנה
ויותר מכך, כששאלתי אותה עם ישנה אפשרות לחריגה מסויות בחודש שיכולה להביא להאטה של מהירות הגלישה היא נענתה בסירוב
וברצוני להוסיף, כשמתקשרים לשירות הטכני של החברה מהירות הגלישה בפתאומיות עולה ל200 מגה ומהירות העלאה של 5 כפי שצריך להיות
כשעה בערך לאחר הניתוק של השיחה המהירות חוזרת ל50-80 עם קפיצות, ניתוקים ועוד שלל תקלות
ובשיחה נאמר באופן גורף פעם אחר פעם "אנחנו לא רואים במערכות שלנו בעיות, הכל תקין, אולי המחשב שלך הוא הבעיה"
כאשר מדובר במחשב גיימינג/ עריכה גרפית ועריכת ווידאו חזק ביותר בעל ציוד רשתות תקין
לפי מה שנראה לי, החברה גונבת כספים בכך שלא מספקת את השירות שעליו משלמים הלקחות, כשמתקשרים לחברה ומתלוננים על תקלות המהירות תקינה, כשלא מתקשרים המהירות חוזרת להיות איטים וגורפת בבעיות.
כעת אני צריך את עזרתכם
האם זוהי עבירה על החוק? האם ניתן לעשות משהו בנידון?
שלום
אני מציע לך לפנות בעניין זה לעו"ד בתחום תביעות ייצוגיות. זו עוולה המתאימה להתברר בדרך זו.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר