שלום,
יש ברשותי זיכוי ישן לחנות בגדים בפ"ת (יש לה סניף גם בכפ"ס).
הזיכוי הוא ב2015 ו-2016 (זה שני זיכויים) על סך 190 ש"ח.
אחת לכמה זמן הגעתי לחנות אך לא מצאתי דברים להחליף. לאחר שפניתי למוכרת שתחדש לי את הזיכוי, היא טענה שהכל בסדר ואין מה לדאוג שזיכוי שווה ערך לכסף. היום לאחר מס' נסיונות במהלך השנתיים האלו סוף סוף מצאתי משהו לרכוש בחנות. אך לצערי המוכרת טענה שבגלל שזה חנות בזכיינות שנמכרה וכבר לא באותה בעלות בזמן שקיבלתי את הזיכוי הם אינם יכול לקבל אותו. אחרי שיחה עם מנהלת החנות היא הסכימה לבוא לקראתי ולקבל את מחצית מסכום הזיכוי. האם זה חוקי לא לכבד זיכוי מאחר והוחלפו בעלים? חשוב לי לציין שהחנות היא בדיוק אותה חנות לא עברה שום שינוי שם או שום דבר שיכל לרמז לי כי החליפו את הבעלים. האם ניתן לתבוע בדרישה לקבל את הכסף? תודה.
שלום,
לא המעשה אינו חוקי. על החנות (גם בבעלות חדשה) לקבל את שובר הזיכוי.
וכן את רשאית לתבוע.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
תודה רבה על המענה המהיר.
ועוד שאלה קטנה. האם יש לי עילה לתביעה על מנת שיקבלו את הזיכוי רק תמורת סחורה בחנות, או אני יכולה לתבוע ולקבל את הכסף בחזרה בעקבות כל הטרטור הזה?
שוב תודה רבה
שלום,
גם וגם כולל העובדה שהחברה לא פועלת בהתאם לחוק הגנת הצרכן.
ממליץ לבדוק גם פיצוי ללא הוכחת נזק של עד 10,000 ש"ח (סעיף 31(א) לחוק הגנת הצרכן).
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר