שלום רב לפני כמה ימים התקשרו אלי מבזק בין לאומי ואמרו לי שבגלל שאני לקוח ותיק מגיע לי הגנה לאינטרנט ב 10 שקלים אמרתי להם שאני מחובר לעמית נט אז הם אמרו לי שעמית נט לעולם לא שלך להם בקשת ניתוק אני משלם לבזק כבר שנה מרגע שהתחברתי לעמית נט ביום ההתחברות נאמר לי שעמית נט דואגת לנתק אותי מבזק בין לאומי אך זה לא קרה אני כבר שלושה ימים מנסה להשיג שרות לקוחות ואף אחד לא עונה בהתחלה התקשרתי והקשתי הטלפון שרות לקוחות המענה הקולי אמר לי זמן המתנה 72 דקות השארתי הודעה שיחזרו אלי אבל לא קיבלתי שום שיחה התקשרתי עוד הפעם אך הפעם המענה אמר לי שאני רביעי בטור לאחר כמה דקות המענה אמר שאני שביעי בטור ושהזמן התארך ניתקתי את השיחה התקשרתי שוב אבל הפעם למכירות ענו לי לאחר דקה הסברתי להם את הבעיה הם אמרו שהם לא יכולים לטפל בי. ושאני צריך להתקשר לשרות לקוחות אני לא יודע מה לעשות הודה עם תחזירו לי תשובה
שלום,
עליך להסדיר את העניין מול החברות. במידה ואינך מצליח, אתה רשאי להיעזר באיש מקצוע (עו"ד) כדי שיפנה בשמך ויסדר את הדברים.
במידה ואתה מעוניין בייעוץ וסיוע משפטי, אתה רשאי לפנות למשרדי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר