שלום ,
אשמח אם תוכלו לייעץ לי:
לפני שלושה שבועות נרשמתי ושילמתי לקורס אינטרנטי העוסק בשיווק.
בטופס הרכישה ובכל הפרסומים לקורס מצויין בפירוש כי קיימת תקופת אחריות של 30 ימים בהם ניתן לקבל החזר כספי מלא.
לאחר שלושה שבועות בהם צפיתי בחלק מהשיעורים ולא הייתי מרוצה מהרמה הכללית של התוכן , פניתי וביקשתי לבטל את העסקה ולקבל החזר כספי.
הם ענו לי שאני צריכה להוכיח כי צפיתי בשיעורים, ועשיתי ניסיונות שיווקים שלא הצלחתי להרוויח דרכם.
מסתבר שקיים תקנון בעמוד הרכישה (כזה שמסמנים "קראתי והבנתי") ובו כתובים התנאים האלו. זה ממוקם אחרי שממלאים את הפרטים ופרטי התשלום. זה מנוגד בפירוש למה שרשום בעמוד הקודם המפרט את תוכנית הקורס שם רשום "יש לך אחריות מלאה של 30 ימים להחזר כספי מלא מרגע ההצטרפות" וגם בשאלות תשובות "אם בתקופת האחריות המלאה אתה מעונין לקבל את הכסף שלך בחזרה , אתה תקבל זיכוי על התשלום וכל הכסף יוחזר אליך".
האם אני יכולה לטעון נגדם ש:
א. הדרישה שלהם לא ברורה . מה זה בדיוק "נסיונות של הצליחו" ואיך אני מוכיחה שצפיתי בשיעורים
ב. התקנון מופיע בעמוד התשלום, אחרי שהאדם קיבל את המידע על הקורס והתנאים וקיבל החלטה לרכוש אותו, וסותר את המידע שכתוב בעמוד הקודם המתאר את הקורס
אודה לחוות דעתכם
שלום,
תחילה אגיד כי עליך להתייחס לכללים אליהם הופנית מלכתחילה.
א. לעניין הדרישה הלא ברורה - היה עליך לשאול את השאלה הזו טרם חתימה על הסכם. ברגע שחותמים על הסכם הכוונה היא שקראת את ההסכם הסכמת לתוכנו.
ב. אם התקנון סותר את מידע הקורס אליו הופנית - יש להתייחס למידע אליו הופנית (שהרי חתמת על ההסכם בעקבות מידע זה).
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר