היי,
לפני כשלושה חודשים התחלתי תהליך שכלל שלושה טיפולים של איפור קבוע בגבות שהיה אמור להיות בשיטת השערה. החלטתי לעבור את הטיפול לאחר שראיתי תמונות של לקוחות שעברו את התהליך וסיימו אותו עם גבות שנראות אמיתיות ויפות.
לאחר הטיפול הראשון והשני התוצאה לא הייתה קרובה לשום דבר שראיתי, כאשר הגבות היו נראות כגוש צבע חום ללא שום זכר לשערה מצויירת..
בטיפול השלישי (שניתן לי בחינם בתואנה כי צריך לצייר רק "מספר" שערות על מנת שהטיפול יהיה מושלם ויפה) צוירו לי אכן השערות אך לאחר מספר ימים נעלמו כלא היו ונשאר רק צבע חום שנראה כעיפרון גבות ולא מזכיר את התמונות המדוברות.
על הטיפול שילמתי סל הכל 1800 שקלים כאשר אני שוקלת לתבוע את בעל מכון היופי לא רק על הכסף שהלך לשווא אלא על התוצאה הסופית שלא מחמיאה בשום צורה.
אודה לדעתכם בנושא.
שלום,
טרם הגשת התביעה יש לבחון את ההסכם עליו חתמת ולבדוק מה למעשה הובטח לך.
כמו כן, על מנת להצליח בתביעה מסוג זה יהיה עליך לצרף ראיות מתאימות להוכחת טענותיך, לרבות חוות דעת מומחה המציין כי המעשה נעשה ברשלנות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר