שלום,
אני מעוניין לתבוע מכון מסוים על הטעיה מכוונת ולקיחת כספים עבור שירות שלא ניתן.
המכון מסווה את עצמו כמכון גמילה מסוכר וגלוטן על ידי שיטה סודית כלשהי בחדרי חדרים. ידוע לכל ששליטה עצמית וכוח רצון הן תכונות שחסרות אצל כל מי שנכשל בשמירה על אורח חיים בריא.
במכון מבטיחים לך אחוזי הצלחה גבוהים אך אין שום סטטיסטיקה באשר לטיפול שהם נותנים.
בפועל מה שקורה הוא שמכניסים אותך לחדר קטן עם כסא ואחרי שלוקחים ממך פרטי אשראי, נותנים לך להחזיק משהו ולעצום עיניים כמה דקות עד שיש לך סחרחורת מזה שהורדת את הראש למטה ושכמעט נרדמת.
ואז, מה שקורה הוא שנותנים לך תפריט ותזונאית בקבוצת "תמיכה בווטסאפ" כמו בכל דיאטה הכי בנאלית שקיימת בקבוצות היום בשוק.
כלום לא באמת קורה חוץ משמירה על תפריט שכל אדם מן הישוב, אם ישמור עליו ירד במשקל ויגמל מסוכר.
אני רוצה לתבוע אותם כדי לקבל את הכסף שלי חזרה ולאגד איתי את כל אותם שכמותי שהאמינו לסיפורים ושילמו ממיטב כספם לשקרנים האלה.
אודה לעזרתכם
שלום,
קראתי את הדברים. איך אני יכול לסייע ?
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
דיברתי עם הייעוץ שלכם ואמרו לי לכתוב כאן כדי להיעזר בכם. גם בתביעה אישית אינך מטפל?
שלום,
אני מטפל בתביעות קטנות. אתה מוזמן לפנות למשרדי ואשמח לעזור.
אני רוצה לתבוע כדי לקבל את כספי חזרה ולהקים תביעה ייצוגית כנגד החברה על הטעיית הציבור
שלום,
אינני עוסק בתביעות ייצוגיות. אנא פנה לגורם הרלוונטי.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר