שלום רב,
לפני כשנתיים שלוש ההורים שלי רכשו תנור משולב כיריים של חברת SAUTER בחנות כלשהי. האחריות מתאם אלקטרה. האחריות על המוצר כבר נגמרה.
המוצר יצא לשוק עם פגם בייצור/תכנון וזאת ניתן לראות עקב מספר תגובות של אנשים ברשת שהבעיה אכן חוזרת על עצמה.
(פירוט הבעיה: להבת הכיריים הכי גדולה נכבת מעצמה בגלל שהסיר לדוגמא קרוב מדי ובנוסף להבת הכיריים הגדולה קטנה יחסית)
פנינו לגבי הבעיה לאחר הקנייה והוצא "פתרון" - היבואן שלח חלק נוסף אשר "מתאים" ופותר את הבעיה. החלק לא כל כך מתאים ולא ממש פותר את הבעיה.
האם מבחינת החוק יש לי אפשרות או טעם בכלל להתחיל תביעה או פעולה כלשהי על מנת לדרוש פיצוי/החלפת המו
שלום,
השאלה היא מדוע המתנתם שנתיים שלוש בעניין זה ?
אחרי מס' שנים אין מקום לפנות על מנת לקבל פיצוי או מכשיר חדש.
לא הייתי מגיש תביעה בעניין זה בשל הזמן שחלף.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
אני מסכים בעניין הזמן ואני מודע לעניין שזה כבר ללא טעם אך בכל זאת, יש להם פגם בייצור, לא רק בדגם הזה ספציפי, בעוד מספר דגמים עם בעיה דומה, זה לא ניתן לתביעה או תביעה ייצוגית בשם?
שלום,
יתכן שתביעה ייצוגית. אינני מבין בתחום תביעות ייצוגיות. מציע לך לפנות לפורום המתאים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר