שלום, אנסה לקצר כמה שאפשר, קניתי מחשב לפני שנה ו3 חודשים של חברת דל. המחשב הגיעה עם פגם הוא היה מתכבה מתי שמזיזים אותו, לא הכנסתי ישר לתיקון כי הייתי צריכה לעבוד עם המחשב(אני עסק שעובד עם המחשב מהבית) וגם אחרי כמה חודשים ילדתי אז החלטתי להמתין. אחרי כמעט שנה הכנסתי את המחשב לתיקון עם אותה הבעיה רק שהיא החמירה וגם נשבר לי המסך כמה ימים לפני. המחשב חזר מתיקון אחרי שלושה שבועות ואחרי שדיברתי עם המעבדה ועם הטכנאי על מנת שיטפלו בבעיה והטכנאי אמר שהכל סודר. המתנתי שבוע רק שיכנס המחשב לבדיקה במעבדה ואחכ כמה ימים רדפתי אחריהם שיגבו ממני כסף על מנת שיתחיל התיקון ולא יתעכב כי אני מפסידה כסף על כל יום שעובר. בסופו של דבר המחשב יצא מתיקון הגעתי הביתה והתקנה לא תוקנה והיה אפשר בקלות רבה להזיז את המחשב לראות שהוא מתכבה. אני מרמת גן המעבדה בהרצליה בזבזתי שעות לשים אותו בתיקון ולהחזיר אותו. הם הציעו לי להביא שוב את המחשב ששליח ייקח אותו ואז שוב לחכות את אותה פרוצדורה ולהמתין שוב שבוע ואז אולי גם עוד 21 יום ולמה זה? בגלל שלא תיקנו את המחשב אז אני צריכה להפסיד. יחס משפיל אני לקוחה שבויה אין לי הרבה מה לעשות. בנוסף המסך שהחליפו לי התחיל לעשות בעיות וכל הזמן אני צריכה להפעיל מחדש את המחשב ולהיות מחוברת למטען וגם הסוללה התחילה לעשות בעיות. אז רכשתי מחשב במיטב כספי וקיבלתי מחשב שבקושי עובד ועם שרות תיקונים זוועתי, אחכ קראתי שיש עוד הרבה כמוני שלא תיקנו להם את המחשב והם במלחמות עם אותה החברה. לא מסרתי את התיקון למחשב כי אני צריכה את המחשב לעבודה וגם אין לי זמן לנסוע להרצליה אני עם ילדים קטנים בבית. לא רוצה את המחשב ורוצה לתבוע פיצויים וגם לתבוע על עוגמת נפש וזלזול . מה אני יכולה לעשות במצב כזה?
רק אציין שיש לי אחריות ל-3 שנים
שלום,
באם יש לך ראיות להוכחת טענותיך, את רשאית לתבוע.
במידה ותרצי ייעוץ וסיוע משפטי בעניינך, את מוזמנת לפנות למשרדי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר