שלום רב,
ביקשתי להישפט בגין דוח תעבורה שקיבלתי וחיכיתי להגעת הזימון לדיון. לאחר כמה חודשים קיבלתי מכתב כי הדיון התקיים בלעדי והוטל עלי קנס נוסף. בדיעבד מסתבר כי הגיע שליח לביתי באחד הבקרים כאשר לא היה אך אחד בבית ולכן לא מסר את הזימון אך לא השאיר שום הודעה בדבר דבר הדואר שמחכה לי ועל כן הזימון לא נקלח מאי ידיעה שישנו בכלל. לאחר מכן דבר הדואר הוחזר חזרה לשולח והכל בלי ידעתי כמובן שבכלל מחכה לי משהו בדואר. האם ניתן לתבוע את דואר ישראל על כך שלא הושארה לי הודעה על דבר הדואר וכיוצא מעך לא הגעתי לקחת את הזימון וכץבעקבות כך לא ידעתי על הדיון לא הגעתי וקיבלתי קנס. האם יש בכלל דרך להוכיח שהשליח לא השאיר לי הודעה על דבר הדואר?(יכולים לטעון שהשאיר)
שלום,
תחילה אני מציע לך לבקש את ביטול פסק הדין כיוון שלא קיבלת את הזימון (משיקולי צדק). אני ממליץ לך להיעזר בעניין זה בעו"ד. כמו כן יש לך מס' ימים מוגבל להגשת בקשה זו.
במידה ותצליח להוכיח את טענותיך יש לך עילה לתביעה בגין הנזקים שנגרמו לך, אך אני ממליץ להתחיל בביטול ההחלטה שנתנה מבלי שנכחת בדיון.
באם דואר ישראל טוען שהשליח השאיר לך הודעה יהיה עליהם להוכיח זאת. שליח צריך לתעד את המעשה בצילום או תצהיר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר