שלום רב. לפני 4 ימים התקשרתי להוט בבקשה להתנתק. אחרי שיחת שכנועים שארכה כ 30 דקות התעקשתי להתנתק. הנציגה אמרה שתוך 2 ימי עסקים יחזרו אליי. למחרת שוב התקשרתי לתזכר אותם, הפעם אמרו שיחזור אליי מנהל עד הערב. ושוב לא חזרו. השיחות הוקלטו ואף ציינתי בפניה שהשיחות מוקלטות. עד עכשיו לא חזרו אליי, לא ניתקו אותי, ואני מניח שגם יחייבו אותי על התקופה הזו. אני מעוניין לתבוע אותם ללא הוכחת נזק על סך של 10,000. ש"ח. להבנתי הצעד האחרון לפני הגשת התביעה, היא לשלוח להם מכתב התראה לפני תביעה. השאלה שלי היא כזו, האם במידה והם יקבלו את מכתב ההתראה ויחליטו לזכות אותי על כל התקופה בה חוייבתי מאז שביקשתי להתנתק, אני עדיין יכול לתבוע אותם על סכום של 10,000 ש"ח, על כל עוגמת הנפש הזו שחוויתי.
שלום,
פיצוי ללא הוכחת נזק בסך של עד 10,000 ש"ח (ובמקרה שלך עד 50,000 ש"ח בשל הפרות מוזרות ונשנות) אינו פיצוי בגין עוגמת נפש, אלא בשל כל אחד מתתי הסעיפים המופיעים בסעיף 31(א) לחוק הגנת הצרכן.
במילים אחרות כדי לזכות בפיצוי זה יהיה עליך להוכיח את אחד מהסעיפים המנויים בחוק.
בכל מקרה אתה רשאי להגיש תביעה ולכלול בנוסף לפיצוי ללא הוכחת נזק גם פיצוי בגין עוגמת הנפש שנגרמה לך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
בהמשך להודעה הקודמת, הוט חזרו אליי לאחר שכתבתי מכתב לנציב תלונות הציבור שלהם עם כל השתלשלות הארועים והצהרתי כי בכוונתי לתבוע אותם. הם חזרו אליי 5 ימים אחרי שביקשתי להתנתק ולא תוך 3 ימי עסקים כפי שהם מחוייבים עפ"י חוק. הם גם אמרו שיזכו את החשבון שלי מאותו היום שביקשתי להתנתק. לבסוף בחרו לנתק אותי דווקט ביום שישי לפני סופ"ש ולא כפי שביקשתי באמצע השבוע. האם עדיין יש באפשרותי לתבוע אותם עד 10,000 ללא הוכחת נזק והאם סיכויי ההצלחה לזכות במשפט גבוהים?
האם בהכנת כתב התביעה אני צריך להביא תמלולי שיחות של כל השיחות עם הנציגים או רק לציין שיש ברשותי שיחות? האם ניתן להשמיע את השיחות במשפט במידה והשופט יבקש לשמוע?
שלום,
עליך להביא את כל תמלולי השיחות הרלוונטיות והנציגים.
מה יתן לציין כי יש בידך הקלטות ?
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר