שלום רב רציתי לשאול -רכשתי ביטוח לרכב ב18.12 דרך חברת הפניקס -ביטוח חובה+מקיף לאחר כיומיים ביטלתי את החיוב -הייתי צריכה לראות זיכוי ולא ראיתי אז פניתי לחברת האשראי שחסמה חיוב לביטוח המקיף אך לא יכלה לחסום את חיוב החובה פניתי אליהם שוב(להפניקס) הם טענו שבגלל שהקופה הייתה סגורה אראה את הזיכוי רק בחיוב של חודש ינואר -חיכיתי אך חוב מהחיוב שירד לא בוצע שום זיכוי פניתי אליהם שוב וולטענתם זה לא קשור אליהם זה קשור לחברת האשראי אז פניתי שוב לחברת האשראי ואפילו עשינו שיחת ועידה סוכם על זיכוי בחודש פברואר ,ואכן הגיע פברואר ולא זוכתי,פניתי שוב להפניקס הם טענו שזה רק החברת אשראי אחראית לכך ושהם זיכו אז פניתי שוב לחברת האשראי וחברת האשראי אמרה שהיא לא קשורה לזה ושהם צריכים לזכות אז כשהתקשרתי שוב להפניקס ושמתי שיחת ועידה הם אמרו שאני אראה את הזיכוי במרץ וככה אני מתגלגלת.אשמח לדעת אם אני יכולה לתבוע אותם על הסכום+עגמת נפש שאני כל יום מתעסקת עם שיחות טלפון מפה לשם
שלום,
התשובה לשאלתך היא כן.
בהתאם לחוק הגנת הצרכן את גם זכאית לפיצוי של עד 10,000 ש"ח ללא הוכחת נזק.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר