שלום לכם
בעקבות רשלנות של מפעל מתכות נפלו קורות מתכת על הרכב שלי בזמן הנהיגה וגרמו לטוטאל לוסט
הביטוח של אותו מפעל מכסה רק נזקים שקרו בתוך תחומי המפעל ולא בכביש לידו
ברצוני לתבוע את מפעל המתכות בתביעות קטנות בעקבות הנזקים שלא קיבלתי מהביטוח שלי(עליית פריימה - צמיגים חדשים וכו)
סכום זה מגיע לאיזור ה7 אלף שקלים
כמה לדעתם(אם בכלל) אפשר להוסיף בסעיף של עוגמת נפש ורשלנות?
אציין שמבחינתי לא ביצעתי שום פעולה לא חוקית, נהגתי במהירות נמוכה ולא ציפיתי למה שעתיד ליפול עלי.
מה גם שעובדי המפעל ניסו לנהוג באלימות ואיומים כלפי לאחר מכן - אולי גם זה סעיף בפני עצמו
אשמח לעצתכם לפני שאשגיש את התביעה
(יש לי כמובן אישורים מהמשטרה, מהביטוח, תמונות מהזירה וכל מה שצריך, קבלות על הצמיגים וכו)
שלום,
כדי להצליח בתביעתך עליך להגיש תביעה הכוללת את כל הראיות להוכחת טענותיך.
אתה מתאר מקרה של רשלנות אשר גרמה לנזקים וזו התביעה שעליך להגיש ובנוסף לנזקים הישירים אתה רשאי להוסיף גם נזקים עקיפים לרבות עוגמת נפש.
אין כללים לקביעת גובה סכום עוגמת הנפש ובגדול זו הערכה שלך. לא נכחתי באירוע ואינני יודע מה עבר עליך. הייתי מוסיף 1,500 ש"ח פיצויים על עוגמת נפש.
לפני הגשת התביעה אני מציע לך לבדוק שמא חתמת מול חברות הביטוח על מסמך שאינך יכול להגיש תביעות נוספות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר